- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Притеснявал ли е YoungBloodZ потребителка на форума?
Из дебрите на нашия скромен форум се прокрадват доста сериозни твърдения, които могат да оставят незаличимо петно върху репутацията на нашия изтъкнат и многоуважан модератор, с което да поставят на карта оставането му на този така отговорен пост. А именно, че въпросният господин е упражнявал (или упражнява) психически тормоз спрямо друга потребителка на форума, като я следи и притеснява в социалните мрежи. Твърде се, че причинения стрес е причина въпросната дама да преустанови посещенията си в нашата общност. Нека в тази тема да се опитаме да съберем доказателства, ако има такива, с които да го уличим или в противен случай - оневиним. Очакваме скрийншотове и друг доказателствен материал. Приемат се и мнения отностно личността на обвиняемия, които да ни подскажат дали е способен на тази мерзка постъпка. След което ще подходим към гласуване.
Последно редактирано от Corb1225 : 06-12-2017 на 22:42
Това са долни лъжи! Какви социални мрежи? Аз потребителите на форума ги преследвам и притеснявам по улиците, а не в социалноте мрежи.
Леле, това е по- голямо петно в биографията, отколкото и това да разсекретиш досие на поп от ДС.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
мен повече ме съмнява другия мод
случайно или не
никой не го е виждал
Не е само соло. Меже би са повече от 10 различни човека.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
ония ден причината за тази тема каза, че ако банне всички фейкове
сме щели да останем 4-5 човека тук
ти къде ги намери тия двойно повече
освен да говориш за Соло и компания
за анархи е ясно, той не само я е виждал, ами и я е ахъ ахъ
обаче Соло липсва в тоя списък
и както предположих
всички без мен
Докато форума е бил на Александър Ненов си е бил истински форум.
От както е на Инвестор
Във форума пишем 10 човека и си знаем креватните пижами.
Не знам защо не правят нищо. Или гонят хората.
Всички сме в грешка. : )