.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rakshy
    всеки, който е висок 161 или повече е бил висок 161 см ахахахха
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Полимера Виж мнението
    Ситуацията е такава, че от 12 годишен съм 161 см и се чудя дали ще порасна повече.
    Мислите ли че ще стана поне малко по-висок след време?
    Едва ли! Щом не си порастнал за последните 3 години, няма да станеш по-висок.
    Напишете дали някой сега е така или е бил като тинейджър...
    На тоя въпрос Ракиши вече ти отговори .
    Между другото според вас нисък ли съм и какво мислите за ниските хора като цяло?
    Нисък си!
    Повечето хора се отнасят към ниските с презрение, особено ако си нисък мъж. Възприемат те като слаб и това най-вероятно е самата истина (както е при животните)! Щом те възприемат за слаб, спират да те уважават! След като не те уважават, няма и да те харесват! Щом не те харесват, в техните очи ти ще си грозен и най-вероятно ще ти се подиграват. В най-добрия случай само ще те презират.

Сега разбра ли ?
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Едва ли! Щом не си порастнал за последните 3 години, няма да станеш по-висок.
    На тоя въпрос Ракиши вече ти отговори .
    Нисък си!
    Повечето хора се отнасят към ниските с презрение, особено ако си нисък мъж. Възприемат те като слаб и това най-вероятно е самата истина (както е при животните)! Щом те възприемат за слаб, спират да те уважават! След като не те уважават, няма и да те харесват! Щом не те харесват, в техните очи ти ще си грозен и най-вероятно ще ти се подиграват. В най-добрия случай само ще те презират.

Сега разбра ли ?
    За последното не съм съгласен. Аз тренирам редовно и компенсирам с мускули + това при всеки е индивидуално. Аз тази година изобщо не се понасях с класа си - така се случи просто. Най-странното е че как ли не сме се обиждали , но НИКОЙ не ми е казвал че съм нисък а сме си разменяли брутални обиди. В крайна сметка от другата година се местя в ново училище и може да се каже , че всички хора ме уважават като изключим педалите от стария ми клас , но определено причината не беше в ръста ми

Пък и аз съм по-нисък дори от него така че не виждам за какво се притеснява

Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    Гледай да не отдаваш значение на ръста си , аз съм 1.51 на 17 така че има и по-зле от тебе , но аз определено не се чувствам така
    Аз също тренирам и май последния път когато ми казаха лице в лице, че съм нисък беше в 1-ви клас...зД
    Последно редактирано от Полимера : 07-04-2017 на 21:59

Аз също тренирам и май последния път когато ми казаха лице в лице, че съм нисък беше в 1-ви клас...зД
    Ем значи никъв проблем няма брато аз направих мускули и тренирам редовно така че според мене това ти е по-важно , спокойно по-вероятно е ръста ти да прави само визуално впечатление сред останалите , нищо повече.

Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    Ем значи никъв проблем няма брато аз направих мускули и тренирам редовно така че според мене това ти е по-важно , спокойно по-вероятно е ръста ти да прави само визуално впечатление сред останалите , нищо повече.
    Явно е така.
    Ще гледам да наблегна повече на тренировки и действие, а не да мисля колко съм висок.
    мерси за мотивацията!
    Последно редактирано от Полимера : 07-04-2017 на 21:58

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    всеки, който е висок 161 или повече е бил висок 161 см ахахахха
    Имах предвид дали някой е спрял да расте на 12.
    Нямам познати които да са спряли на 12.
    Добре моя грешка(не се изразих правилно), но кой би си помислил, че може да се схване по такъв нелогичен начин...
    Браво, че си остроумен!
    Последно редактирано от Полимера : 07-04-2017 на 22:00

Нямам познати които да са спряли на 12.
    Добре моя грешка(не се изразих правилно), но кой би си помислил, че може да се схване по такъв нелогичен начин...
    Браво, че си остроумен!
    Гледай да не отдаваш значение на ръста си , аз съм 1.51 на 17 така че има и по-зле от тебе , но аз определено не се чувствам така

Като бях на 12 станах 161см, сега съм на 23 и пак съм толкова...
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си