- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко помощ за антибиотици...
Здравейте, някой ако може да ми каже колко г/д струват антибиотиците, които изписват за трипер, ако някой знае ще съм му много благодарен, че стана един фал с к*рвите![]()
Виж в интернет, цените варират между 10 и 20 лв
"И луната е самотна, но блести"
Как разбра че имаш трипер?
Как се зарази?
Отивай на лекар (ако не си ходил) и виж какво лечение и лекарства ще ти предпише.
Не се самолекувай, защото може да има сериозни последици. Различните антибиотици се предписват за различни инфекции, а без лекар ме съмнява че знаеш какви са най-подходящи в твоя случай.
Това са евтините антибиотици за бактериални инфекции след настинка.
Някои специализирани антибиотици са доста по-скъпи, повярвай ми!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
аз говорех за хуманен антибиотик
макар и ветеринар ползвам лекарства и от хуманната медицина и съм доста добре запознат с нещата за разлика от теб
и не питам как вървят цените в аптеката а питам тия дето им ги доставят даже ми идват по-евтино
ако искаш и надценките на лекарствата ще ти кажа
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Това че за твоите крави и кози ползваш от най-евтините антибиотици за хора, не значи че така се лекува трипер!
Идва човек и пуска тема "(Май) имам трипер, колко ще ми струва лечението?", а ти казваш че за крави и кози взимаш от най-евтините и това работи за твоите случаи.
Ти наред ли си?!
Явно не си запознат, защото ако беше, щеше да знаеш, че някои инфекции се лекуват с доста скъпи антибиотици.
Ти явно си запознат само с тия от 2 лв., които стават за крави и кози.
Недей да го правиш без презерватив, особено със случайни, които току-що си забил.
Как разбра, че може да си пипнал някоя болест от нея? Все пак може и да не е трипер. От друга страна си пусни и тест за СПИН. Ако пачаврата е имала трипер, може да има и други заболявания.
От къде я намери такава?!
Браво, к*у*р*вата не е виновна, че ти си шестак и не знаеш, че трябва да се използват предпазни мерки, изглежда у ваше село нема аптеки.
Зависи кви ти изпише ( повече от 40 лева няма да са), но проблема е че може да те накра да ги пиеш 1 2 месеца.. което значи че не трябва нито да пиеш нито да пушиш :Д
Кое му е лошото аз няма да ходя с момичета, нито на морето ше правя нещо така че![]()