.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Сервитьорка

Здравейте! На 15 съм, момиче и имам желание да започна да работя като сервитьор предимно за удоволствие и развлечение, не за заплата. Баща ми също ми предложи това (да започна да помагам, работя) като вижда, че стоя вкъщи отегчена, казвайки ми, че ще ми бъде много интересно да се сблъсквам с нови хора и да свиквам в такава среда. Да премина към въпроса.. Вие какво мислите? Знам, че има момичета сервитьорки на по 16,17,18, бихте ли ми дали някакви съвети и какво главно включва длъжността? ) Иначе мисля, че съм доста сръчна и любезна и с тези неща няма да имам проблем. И да... бихте ли ми дали някакви основни насоки и неща, които е нужно да знам ))) Благодаря Ви много! Лек ден!
    Последно редактирано от Стефани С. : 07-26-2017 на 13:58

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Много се съмнявам точно баща ти да е предложил да станеш сервитьорка .
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Според мен не е подходящо на 16 годишна възраст да ставаш сервитьорка. Нима ще ти е приятно някакви чичковци да ти подсвиркват зад гърба. Не за друго, неприятно е. Ако наистина ти се работи, започти почасова работа като промоутър( 4-8ч = 25-30лв *на ден, и като работиш цял месец ето ти ги чисти 300лв* до колкото съм запозната) или може би детски аниматор (12ч но за заплащане не знам) .
    Но съветът ти от мен е да залегнеш на уроците по чужди езици, да се хванеш да ходиш на уроци, щом толкова бездействаш у вас, научи перфектно английски и още 1 език , и след като завършиш 12клас
    да си ги знаеш перфектно, така няма да имаш и проблеми в университета и можеш да си намериш стойностни работи както в България така и в чужбина. Защото всеки един научен език отваря много врати. Разбира се, ако имате финансова възможност. Ако не, посочените по-горе неща мисля че по ще ти прилягат на възрастта. Успех
    Последно редактирано от Simona_official : 07-26-2017 на 10:23
    "И луната е самотна, но блести"

Благодаря ти! Аз всъщност уча в Езикова гимназия с Английски език и както казах целта ми не е заплащането, а развлечение, сблъскване в среда с повече хора и научаване на нови неща свързани с работа, нещо като стажант ☺

Извинявам се за недоразумението и неясното ми изказване, излиза все едно баща ми ми е предложил да работя КАТО СЕРВИТЬОРКА, но не е така. Баща ми ми предложи, ако искам да започна да работя нещо, за да ми бъде по-забавно, а тъй като майка ми работи като готвач в ресторант, а градът, в който живея не е голям, си казах защо да не отида при нея и да работя нещо, да си намеря някаква работа, с която да се занимавам временно, а там знам, че има само една сервитьорка, която също е ученичка и шефката, та от тук тръгна всичкото ми това предложение да помагам

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Как смееш да подриваш авторитета ми пред детето, вестготски хлапак.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Доста гледни точки ще видиш по тази тема.. Интересно ми е кое заведение би те взело на 15 и дали са сигурни че искат да поемат този риск. И все пак ако някъде те искат, бъди внимателна с чичо митко :Д

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Genasis Виж мнението
    Доста гледни точки ще видиш по тази тема.. Интересно ми е кое заведение би те взело на 15 и дали са сигурни че искат да поемат този риск. И все пак ако някъде те искат, бъди внимателна с чичо митко :Д
    Аз съм Митко, нещо намекваш ли.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    сервитьорка много се римува със стриптизьорка. Да не би и в темата да се е получило същото разминаване в думите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си