- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли вероятност да съм бременна?
Здравейте! Та направих си профил тук защото виждам,че доста от вас помагат на объркани момичета като мен и затова искам да ви задам въпроса си. Има ли някаква вероятност да съм бременна?
Преди около 2 седмици даже няма и толкова със приятелят ми го направихме без презерватив или друго предпазно средство но естествено не е свършил в мен и все пак се тревожа има ли някаква вероятност? Въпреки че няма как това да стане без да е свършил в мен се притеснявам защото цикъла ми закъснява и нда общо взето това е. Ще чакам вашите коментари благодаря ви предварително!
Ами той може и съвсем леко да се е изпуснал вътре и да е станало изчакай цикълът.. и аз имам един проблем от три месеца може и четри ми закъснява с по три четири дни и незнам дали не съм в цветна и шансът е голям защото мъжът ми постоянно свършва в мен миналия месец правих тест но незнам дали показва на цветна
Ами той може и съвсем леко да се е изпуснал вътре и да е станало изчакай цикълът.. и аз имам един проблем от три месеца може и четри ми закъснява с по три четири дни и незнам дали не съм в цветна и шансът е голям защото мъжът ми постоянно свършва в мен миналия месец правих тест но незнам дали показва на цветна
Имам чувството че за 100тен път питам някоя си тук дали е чувала за предеакулационна течност, но СЛУЧАЙНО ДА СИ ЧУВАЛА ЗА ПРЕДЕАКУЛАЦИОННА ТЕЧНОСТ, И ЧЕ И ОТ НЕЯ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ И ТО ОСОБЕНО КОГАТО СИ В ОВУЛАЦИЯ, a ако принципно цикъла ти е редовен и ти закъснява сега, значи преди 2 седмици си била именно в овулация????
Купи си тест, прочети опътването и го направи, за да ти е мирна главата и моля ти се, ползвайте презервативи, че в някои случаи бебето е най-малкият ви проблем.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Шанса да се забременне с предекулационната течност е минимален, но все пак е възможно. Хората са измислили презервативи, за да се предпазваме. Вярно е, че се намалява удоволствието и от двете страни, но все пак е много по-сигурно. Въпроса с предекулационната течност е, че не при всеки мъж ще се получи. Възможността е по-голяма при повторен опит.
Абе.. вместо да ни питате нас, вземете си един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ.
Щом ви закъснява, купете си един-два.
Ние да не се намираме в матката ти случайно?
Амън от идиоти.
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
презервативите са по 0.30 лв и спестяват мноооого тревоги![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ми правих два теста отрицателни са незнам дали може би не е прекалено рано
Земи некой наркотик и ще се успокоиш, вярвай ми.
И жена ти ми намига, може само да мечтае.
За кой става на въпрос да взима наркотик
Като не ви се отговаря недейте никой не ви кара на сила
споко бе момиче и да си бременна след 9 месеца ще мине
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.