.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Отново си се заблудил - в "Модераторска помощ" съм посочил обидните и расистки коментари, които не спираш да сипеш, по потребители, които не споделят мнението ти!
    Я посочи расистките коментари? Или и ти си от тези умствено надарени които смятат че "белия геноцид" е реално нещо. Мога да ти посоча много примери в които си бил открито расист - споделяйки мнения които имат по-голями и неминуеми последствия от това че съм засегнал егото и "интелигентността" на някой видимо необразован и невеж на и в определени теми.

Ти системно използваш обиди, защото очевидно тезата ти е незащитима и не можеш да убедиш другите в правотата си с нормален език! Губиш равновесие, изнервяш се и почваш да обиждаш - толкова са ти възможностите !
    Ти въобще прочел ли си нещо от това което съм писал!? 3-те поста в отговор на Фашагата по горе, например. Обосновал съм всичките си аргументи. Това че теб те мързи да четеш или да вложиш рационалност и логика в разбирането на тези аргументи не е мой проблем. По скоро винаги когат съм аргументирал с теб, то ти си този който най мазно използва неадекватни ретoрични тактики за да ибзегнеш по-интелигентна размяна на думи. Като например в този твой пост не си ми показал някаква рационална размяна на идеи. Защо не си обосновал и защитил тезата си че не съм посочил нито една важна причина довела то деколонизацията, ами мазно отбиваш ноемра с някво никво нескпосано изречение? Предполагам това се дължи на мързеливостта ти да вложиш размисъл върху темите и аргументите. Ако наистина правех това което казваш - необоснованата ти теза - щях да ти тегла една майна и въобще да не се разправям с теб или с който и друг да е било който не споделя мнението ми. Но ти си трол. Троловете това и търсят. Провокация.

Нали си "либерал" - защо той да няма правото да вярва, в каквото намери за добре ?!
    Значи по твойта (да не използвам обидни жаргони) логика, не би имало никакъв проблем да се толерира фашизма. Да се толерира расизма. Да се толерира анти-семетизма и прочие. И всичкото това е ОК защото ти твърдиш че всеки има собствено мнение и му се полага такова. И какво става като оставим такива ***** да вярват в такива необосновани идеи като фашизма, расизма и анти-семетизма? Връщаме се 70 години назад и виждаме какви са резултатите. И ми говориш че тезата ми била незащитима. Пффффф.... Колкото и парадоксално да звучи, толерирането на нетолерантността води до лоши неща.

Да, би трябвало, защото не посочи нито една важна причина довела до Деколонизацията !
    Кое по-точно от тези причини не разбра? Мисля че май нарочно се правиш на тъп, защото тролският ти манталитет търси провокация да се изразя колко невежо ти е разбирането за света. Писал съм по-горе че социалните проблеми никога нямат само една причина, фактор или праволинейна козалност. Препоръчвам да го прочетеш и препрочетеш.

Тогава твойто светско просветлено виждане за света и деколонизацията какво е? Какви са тези важни причини?

300 милиона пък не са излезли срещу Тръмп (само в САЩ) !
    Е да, и мен ще ме е срам да изляза до протестирам Тръмп камоли да присъствам на встъпването му в длъжност.

Последно редактирано от Blubalu : 03-25-2019 на 10:49
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си