.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory

Lightbulb

Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Абе за теб почивка няма ли бе? И през уикендите ли киснеш непрекъснато тук? Прибирам се, отварям лаптопа и пак ти насреща ми! Сигурно спиш с и във форума!
    За да е първото нещо, което правиш щом се прибереш, явно ти е интерсно какво си пишем.

Глупостите ги говориш само ти! Няма по-подла държава от САЩ в целия свят, сбирщина от нации и изроди, с единствена цел да завладеят населението и териториите на планетата. Дали е заем или е под наем все тая. Тази мечешка услуга към Русия по йезуитски модел е характерна само за най-изкусните лъжци и манипулатори прилагащи римското правило.
    Другарю, ако ти продадеш нивата си и в последствие някой открие злато и нефт там, с какво този някой ти е виновен след като ти сам си се отказал доброволно от правата върху нея? Руската империя сама си е виновна, че решенията не се взимат в полза на народа й, а са еднолични решения според прищявката на нейната власт, която ако обикновеният руснак реши да критикува го считат за предател. Руският цар просто е поискал едни “бързи пари” след загубените от него по това време войни и отношението му към Аляска е било явно като към “купчина лед”, с която няма какво да прави освен да я продаде, за да си има кинти човека. Освен това, мислиш ли, че някой в Аляска изгаря от желание да се присъедини към Русия? Ще ми е интересно да ми покажеш данни за жителите на Аляска и горещото им желание да се присъединят към старата си родина.

Е, то през твоите "розови очила" се вижда различно, само дето действителността е друга. Големи съюзници ще да са били във войните във Виетнам, Корейската война, войната в Сирия и прочее.Какво ще кажеш "Другарю"! Още ли ще лъжеш и ще мажеш, какви съюзници и големи приятели са САЩ и Русия?
    А защо нито една от тези войни не се води на територията на Русия или на САЩ, другарю? Отговори ми на това! Имат общи интереси, а след като си тръгнат, жертвите и стъклените кратери не са на тяхна територия. Това не ги ли прави съюзни в терора върху чуждо население?

Русия не желае да воюва, защото е минала през много войни, но ще смаже всеки агресор, опитал се да я нападне заради богатствата и, па било то и САЩ.
    Другарю, или си тотално перде с историята, или най-безочливо лъжеш и един Бог знае с каква цел го правиш в този форум. Ето “малък” списък с войните на “миролюбива” Русия. Колко от тези държави са били реална заплаха за великата империя? Или ще кажете, че всички тези войни са в резултат на диверсионни действия на запада? Обикновеният руснак вижда най-голяма гордост в увеличаването на територията на Русия.

Твоете постове по-горе са фалшификация по твоя интерпретация и няма нищо общо с истината, а аз съм очевидец, живял по онова време.
    Като за очевидец на “онова време” говориш неща, които са типично в стил “Едно време вярвахме в щастливото бъдеще, а днес вярваме в щастливото минало”.

Явно нямаш представа от здравословно състояние на подрастващото поколение. Някога, преди да влязат в час учениците, имаше физ-зарядка на площадките пред вратите на училрището 15 минути. Занятията започваха в 07,30 часа след биенето на втория звънец. Бригадите преди започването на училищния процес не бяха задължителни, но всички ходехме заради приключенията. Населението беше здраво и не боледунаше както сега. Днес няма вече здрави деца-хора, или ако има то те са по-малко от 5%!
    Да твърдиш, че едва 5% от децата са здрави и едва ли не другите 95% са с наднормено тегло е абсолютна глупост! Разходи се малко из парковете и виж “децата”. И да няма физ-зарядка, може да видиш масово спортуващи деца на лостове, напомпани и мутреещи. Определено не бих се запритеснявал, че в бъдеще ще липсват здрави мъже. Въпросът е по-скоро какво ще правим масовата мутризацията. (Между другото, апогеят на мутрите през 90-те дойде точно след “принудителния край на най-щастливият строй” с многото “спортисти” излезли от социалистическите спортните гимназии, за които в условията на демокрация нямаше друга реализация освен да станат “мутри” (наемници и охрана на комунистическите новоизлюпени “бизнесмени”). )

Кога съм казвал, че непремено трябва да го мразиш? Явно си соросоид.
    Ясно е, че за вас другарите всеки, който не е съгласен с вашите тези е “соросоид”. Никога не съм се вълнувал от Джордж Сорос и винаги съм смятал за комедийно приписването на най-различни световни проблеми като негове грехове, защото ми се струва смешно някакъв вече дементен дядка да е от такова огромно значение за света при условие, че е далеч по-реалистично да нарочим за “опасни” хора като някои определени диктатори с фанатична жажда за власт, но явно, че с неутралитет по темата всеки автоматично става “соросоид” (каквото и да представлява това “животно”).

Не напразно те попитах как мислиш, защо мъжете допускат женската извратения, наглост и произвол, омерзяващи мъжката същност, които са принудени да ги бият, че и убиват, когато законът се е отнесъл неспрлаведливо към тях, защото в съда по презумпция мъжът винаги е виновен, ако не се открие виновния?...
    Другарю, има много държави, където жената все още се счита за вещ на мъжа. Продължавам да не разбирам какво толкова ти се е случило, че така да изопачаваш нещата. Не виждам масово жени, които да упражняват домашно насилие над мъже. Ако някой не може да въдвори ред в собствения си дом, това си е негов проблем. Според мен, явно се чувстваш подтиснат вкъщи от 3 жени около теб и имаш нуждата да си революционер на думи тук. Смехотворно е ти като мъж да се страхуваш от жените, правото им да гласуват или евентуално да упражняват същата професия като теб. Ако те не могат да се справят с мъжките професии, те от самосебе си няма да се бутат масово в тях. Какъв толкова е проблемът? А колкото до “мекоръките/джендърите” и т.н., в животинското царство също има животни с обратна ориентация, от бозайници и гущери, включително и дори до риби и буболечки... Как става тази работа? И там ли женските “извращават мъжете”?
    Последно редактирано от TrollFactory : 09-07-2020 на 11:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си