.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Exclamation Не се разбираме с майка ми.

Здравейте хора! Реших да пиша за отношенията ми с моята майка, които хич не са добри. Така, първото което е тя се опитва да властва над мен и да диктува живота ми (какво да правя, къде да ходя, къде да следвам и какво да работя). Когато и говоря за нещо важно тя ме игнорира мълчи и изобщо и думичка неиска да каже. Като я питам още няколко пъти казва остави ме сега... Няма хъс за нищо от година е без работа и дори не си търси, по цял ден лежи вкъщи и чати или разглежда разни сайтове с дрехи, оплаква се че няма пари и нищо неможе да купува, не готви, не купува за ядене и отгоре на всичко не ми дава и пари всеки ден, в седмицата най-много 3 дни да ми даде после си прави оглушки (добре че приятелят ми ми ми взима храна иначе да съм стояла гладна с дни...). Гледа винаги за нея си. Пример: Един ден направих катми за двете ни и аз изядох моите с лютеница, кашкавал и гъби и тя след малко идва пипа катмите с отвращение и казва: А аз какво ще ям ти изобщо мислиш ли за мен развика ми се и ми каза майната ми и че неможела да яде тази гадост (все пак накрая изяде и четирите, две от които трябваше да са за тате) след като и се сопнах да се осъзнае. Онзи ден и показвах университети и специалности тя си чатеше с някаква нейна приятелка и дори не ме отрази пратих и го и тя да го отвори, а тя моля ви се: няма да гледам сега, остави ме намира сега, аз казвам отвори го моля те, тя: не няма сега айде остави ме и започна да ми покязва дрехи и други неща които не ме вълнуват. Постоянно ми рови в чантата и в личните ми вещи, държи ми сметка защо съм си купила нова дреха без да я питам. Постоянно ми натяква кака като ида да следвам идва с мене и се маха от тука и аз там да и помагам, а тя и работа да не си търси. Искам да изкарам курс за фризьорство тя заяви да забравя, фризьорка нямало да ставам. Командва ме за ВСИЧКО И ВЛАСТВА НАД МЕН. Може да е грехота, хора, но немога да я понасям. Когато замина да уча искам да си отдъхна и да живея спокоен живот, а не постоянно под напрежение... Не я искам никъде с мен... Тя твърди че нищо неправи и се държи супер... Моля дайте ми съвет как да и отворя очите най после?

anonymous990763
    Guest
    На колко години си?

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    На колко години си?
    Интересен въпрос. И аз щях да попитам същото.

Супер фен Аватара на kompleksar
    Пак се опитай да поговориш с нея, но й кажи, че е много важно, разкажи й за проблемите ти, нещата, които мислиш..
    Също докато живееш под чужд покрив, ще слушаш неговите правила.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Silencehill56 Виж мнението
    На 18 съм.
    А бащата къде е в цялата картинка?

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от iFakesmile Виж мнението
    Интересен въпрос. И аз щях да попитам същото.
    Нормален въпрос. Пък и щом ги има навършени, винаги може да се изнесе ( в никакъв случай не казвам, че е лесно) или просто да изчакa края на учебната година и да отиде да учи в друг град.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Нормален въпрос. Пък и щом ги има навършени, винаги може да се изнесе ( в никакъв случай не казвам, че е лесно) или просто да изчакa края на учебната година и да отиде да учи в друг град.
    Е без 1 стотинка къде да отиде ?

Повече от фен Аватара на autumn666
    Хвани поговори сериозно с баща ти по този случай - той със сигурност е забелязал странното й поведение, ако наистина е толкова зле, колкото го описваш. Отидете двамата при нея и проведете един дълъг семеен разговор. Така има по-голяма вероятност да се вслуша в това, което имаш да й казваш. Обясни й, че се чувстваш достатъчно пораснала за да взимаш някои решения за собственото си бъдеще сама. Кажи й, че тя може да ти дава съвети и насоки - все пак ти е майка, но не и да решава всичко вместо теб. Така може да се замисили, а също и да изплюе камъчето за нейното ментално и емоционално състояние (Може пък да има сериозна причина зад това, че не иска да си търси работа и по цял ден седи у дома и разглежда дрехи).
    Ако и това не стане, като завършиш започни работа, събери си парички и се изнасяй и записвай да учиш каквото искаш. Не е толкова лесно, ще ти отнеме време, но вече си пълнолетна и можеш да го направиш.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Може родителите да са разведени, да е починал, да ги е изоставил, да е изчезнал, да е отвлечен от извънземни и т.н.

Има 10 000 сценарии защо не е в картинката. В Щатите процентът на децата, които растат без бащи поради една или друга причина, е около 33%.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Може родителите да са разведени, да е починал, да ги е изоставил, да е изчезнал, да е отвлечен от извънземни и т.н.

Има 10 000 сценарии защо не е в картинката. В Щатите процентът на децата, които растат без бащи поради една или друга причина, е около 33%.
    В случая си е там, съдейки по това, което е написала авторката:
    Цитирай Първоначално написано от Silencehill56 Виж мнението
    Пример: Един ден направих катми за двете ни и аз изядох моите с лютеница, кашкавал и гъби и тя след малко идва пипа катмите с отвращение и казва: А аз какво ще ям ти изобщо мислиш ли за мен развика ми се и ми каза майната ми и че неможела да яде тази гадост (все пак накрая изяде и четирите, две от които трябваше да са за тате) след като и се сопнах да се осъзнае.
    За това смятам, че той да се намеси е най-адекватният съвет.

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    МеСуУуУт
    =D>

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    МеСуУуУт
    =D>
    Комисар Месут , както винаги е тук

Зейнеп почина , а Мурат замина на някъде.
    С две думи от 2011 не са в сериала...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си