.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Unhappy Връзката ни разпада

Здравейте читатели аз съм момче на 16 и сме заедно с приятелката ми от 10месеца.До преди месец всичко беше окей и тогава тя се премести в друго даскало и от него тръгнаха проблемите ни.Още на първата седмица започнах да усещам промяна в нея,тя започна да се държи дръпнато,по-студено,не сеща да ми пише,не се държи с мен като нейно гадже,а като просто приятел.Започна да предпочита новия си клас пред това да отдели време за няколко съобщения с мен.На мен лично не ми е приятно това като си е в тях да се държи мило,а като е в даскало се държи мега студеното с мен.Също така си е намерила приятели момчета и в по-голямата част обикаля с тях и следователно започнах да и мрънкам ,че не ми е приятно това,което прави и тя излезе с оправданието,че ако обръщала внимание на мен докъто е в даскало щели да я мислят за забила и нямало да си намери приятелки и така всеки един ден се оправдава с нещо различно като я попитам дали няма да се сети за мен и вече изпитвам чувството ,че връзката ни започва да умира след тази промяна в нея.Моля за съвет дали има смисъл да се боря за връзката ни.

Маняк личи си, че не и е до теб вече..какво е това да не ти обръща внимание, а да ходи с други момчета на ляво и на дясно..тя , ако изпитваше още нещо към теб щеше, да го показва по някакъв начин, а тя прави точно обратното.Оставяй я и не се занимавай..за жалост всичко хубаво си има край. :/ Пък и щом си мисли така,че, ако ти обръща внимание на теб, а не на аверите и там ще я мислят за забила...много тъпи оправдания ти е метнала,това е моя съвет, но ти си решаваш братле.

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Аз съм момиче на 16 и имах подобен проблем с едно момче но това е друг въпрос, според мене от това което прочетох на нея и е писнало за тебе и затова е започнала да се държи с тебе като приятел , може да си е харесала друго момче , аз лично ако си харесам друго момче и отбягвам другите момчета Може да ти стане малко гадно като четеш това но е самата истина
    Бори се за това което те прави щастлив

Щом започнат подобни проблеми в една връзка - няма смисъл да се занимаваш. Опитваш веднъж да поговориш с нея, втори път и ако видиш, че нищо не се променя - зарязваш и продължаваш.

Ще се опитам да говоря с нея но не съм сигурен дали си има друг но ако има ще разбера имам задна вратичка към всичките й социални мрежи.Но и аз съм на мнение ,че щом се държи така значи има нещо по-важно от мен в училище и също така има моменти в които не се сеща да ми пише 2-3 поредни междучасия и така.Благодаря Ви все пак :/

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от Refoll Виж мнението
    имам задна вратичка към всичките й социални мрежи:/
    хакер

Ще се опитам да говоря с нея но не съм сигурен дали си има друг но ако има ще разбера.Но и аз съм на мнение ,че щом се държи така значи има нещо по-важно от мен в училище и също така има моменти в които не се сеща да ми пише 2-3 поредни междучасия и така.Благодаря Ви все пак :/
    Отивай лично да говорите, не по фейса, без това може да видиш дали има друг.
    пп 2-3 поредни междучасия ? Това колко голямо време е ? час и половина-два часа - това е нищо! Късмет от мен!
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Моля за съвет дали има смисъл да се боря за връзката ни.
    НЕ !
    ...тя се премести в друго даскало и от него тръгнаха проблемите ни.Още на първата седмица започнах да усещам промяна в нея,тя започна да се държи дръпнато,по-студено,не сеща да ми пише,не се държи с мен като нейно гадже,а като просто приятел.Започна да предпочита новия си клас ... Също така си е намерила приятели момчета и в по-голямата част обикаля с тях...
    Тя харесва един или повече от тях и иска да се забие с него.
    Ти вече не си ѝ интересен!
    Изтрий я от контактите си и престани да я търсиш за да не се превърнеш в жалкар!
    ...оправданието,че ако обръщала внимание на мен докъто е в даскало щели да я мислят за забила и нямало да си намери приятелки...
    Е тя ако не се наебе с 5-6 момчета в първия месец, как ще я възприемат за готина ?!
    Цитирай Първоначално написано от iFakesmile Виж мнението
    Опитваш веднъж да поговориш с нея, втори път...
    Няма смисъл - работата е ясна !
    Ще се опитам да говоря с нея но не съм сигурен дали си има друг ...
    То е ясно че има друг, или поне на нея ѝ се иска да е така!
    ...имам задна вратичка към всичките й социални мрежи.
    Ако можеш атакувай оттам без да отлагаш !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Баш хакер не съм но да кажем с доста добри познания.Утре ще говорим лично.А и относно междучасията това са около 2 часа.Благодаря.

Град
    София
    Утре ще говорим лично.
    Не си губи времето и достойнството!

И също много важно забравих да спомена е,че връзката ни е от разтояние ако не всеки то през един уикенд се виждаме,а и всички ваканции сме заедно.И също така лятната ваканция аз си изпозае*ах приятелите заради нея а тя в момента зае*ава мен заради приятели.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Не си губи времето и достойнството!
    Съгласен съм с теб но изгубих 10 месеца и нищо няма да изгубя до утре :/

Съгласен съм с теб но изгубих 10 месеца и нищо няма да изгубя до утре :/
    Тоя не го слушай, тракан е *Нищо лично *
    Отивай и директно говорете.
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Тоя не го слушай, тракан е *Нищо лично *
    Отивай и директно говорете.
    Ще говорим и ще се реши дали ще сложи мен над всичко друго или ще хваща пътя с новите си приятелчета,дори да избере тях пак ще я оставя трудно понеже има проблеми с семейството й и сумати пъти съм я спирал на ръба да си причини нещо фатално за нея и едиствения човек който може да я спира съм аз :/

Ще говорим и ще се реши дали ще сложи мен над всичко друго или ще хваща пътя с новите си приятелчета,дори да избере тях пак ще я оставя трудно понеже има проблеми с семейството й и сумати пъти съм я спирал на ръба да си причини нещо фатално за нея и едиствения човек който може да я спира съм аз :/
    Бе моля ти се, к'во ще й помагаш, ако всичко между вас е било на ташак за нея, или ще бъде ? Ами ако ти изневерява ? Пак ли ще й помогнеш, за да се опиташ пак да сте заедно ?

Бе моля ти се, к'во ще й помагаш, ако всичко между вас е било на ташак за нея, или ще бъде ? Ами ако ти изневерява ? Пак ли ще й помогнеш, за да се опиташ пак да сте заедно ?
    Това е проблема,че не е на ташак а сериозна връзка още на първия ден й казах,че съм с намерения за сериозна връзка и тя ми отговори със същото и решихме този проблем,а и ако не беше сериозно тя нямаше да се е наранявала заради мен когато се скараме.

Това е проблема,че не е на ташак а сериозна връзка още на първия ден й казах,че съм с намерения за сериозна връзка и тя ми отговори със същото и решихме този проблем,а и ако не беше сериозно тя нямаше да се е наранявала заради мен когато се скараме.
    п.с.Ако ми изневеряваше щях да съм разбрал още на 5-ия месец от както си осигурих тайния достъп

Повече от фен Аватара на autumn666
    В една връзка е много важно да има лично пространство. Да, трябва да сте един до друг и да си споделяте, но е хубаво всеки самостоятелно да може да работи по образованието, кариерата си, личните си отношения и т.н.
    Ако сте достатъчно зрели и си имате доверие, няма да има защо да се притеснявате, че другия ви изневерява и темподобни, когато просто иска да прекарва малко време за себе си. И за тва тоя "таен достъп", който имаш до профилите й е тъп, защото е знак на липса на доверие и бъркане в личното пространство.
    Напълно възможно е нещата да са се изчерпали и да са изстинали от нейна страна, да.
    Отиди и поговори с нея веднъж, обясни й какво те притеснява за да може да стигнете до взаимен компромис.
    Ако нещата не се променят, приключвай тия отношения.

Здравейте читатели аз съм момче на 16 и сме заедно с приятелката ми от 10месеца.До преди месец всичко беше окей и тогава тя се премести в друго даскало и от него тръгнаха проблемите ни.Още на първата седмица започнах да усещам промяна в нея,тя започна да се държи дръпнато,по-студено,не сеща да ми пише,не се държи с мен като нейно гадже,а като просто приятел.Започна да предпочита новия си клас пред това да отдели време за няколко съобщения с мен.На мен лично не ми е приятно това като си е в тях да се държи мило,а като е в даскало се държи мега студеното с мен.Също така си е намерила приятели момчета и в по-голямата част обикаля с тях и следователно започнах да и мрънкам ,че не ми е приятно това,което прави и тя излезе с оправданието,че ако обръщала внимание на мен докъто е в даскало щели да я мислят за забила и нямало да си намери приятелки и така всеки един ден се оправдава с нещо различно като я попитам дали няма да се сети за мен и вече изпитвам чувството ,че връзката ни започва да умира след тази промяна в нея.Моля за съвет дали има смисъл да се боря за връзката ни.
    Авторе, връзката ви не се разпада, ти вече нямаш връзка, тя просто е забравила да ти го спомене
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Цитирай Първоначално написано от autumn666 Виж мнението
    В една връзка е много важно да има лично пространство. Да, трябва да сте един до друг и да си споделяте, но е хубаво всеки самостоятелно да може да работи по образованието, кариерата си, личните си отношения и т.н.
    Ако сте достатъчно зрели и си имате доверие, няма да има защо да се притеснявате, че другия ви изневерява и темподобни, когато просто иска да прекарва малко време за себе си. И за тва тоя "таен достъп", който имаш до профилите й е тъп, защото е знак на липса на доверие и бъркане в личното пространство.
    Напълно възможно е нещата да са се изчерпали и да са изстинали от нейна страна, да.
    Отиди и поговори с нея веднъж, обясни й какво те притеснява за да може да стигнете до взаимен компромис.
    Ако нещата не се променят, приключвай тия отношения.
    Проблем не ми е ,че трябва да има лично пространство,а това,че изведнъж така се промени с новото училище.А за тайния достъп не съм човек който обича да клюкарства влизам за да видя съобщенията,не самото съдържание а до кой са и излизам и това не го праве всеки ден а през ден два

И хора колкото и лично пространство да иска на мен пак ми е гадно защото заради нея имаше момент бях на ръба да изгубя най-добрия си приятел а и не само него аз се одръпнах и от класа ми понеже много ревнува а сега аз като ревнувам излиза с тъпи оправдания

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Авторе, връзката ви не се разпада, ти вече нямаш връзка, тя просто не е искала да ти го спомене
    Самата истина, с малка поправка от мен.
    И хора колкото и лично пространство да иска на мен пак ми е гадно защото заради нея имаше момент бях на ръба да изгубя най-добрия си приятел а и не само него аз се одръпнах и от класа ми понеже много ревнува а сега аз като ревнувам излиза с тъпи оправдания
    Пич, не се занимавай повече с тая по НИКАКЪВ начин!
    Така е най-добре за теб и ще я забравиш най-бързо!

Цитирай Първоначално написано от autumn666 Виж мнението
    И за тва тоя "таен достъп", който имаш до профилите й е тъп, защото е знак на липса на доверие и бъркане в личното пространство.
    Напротив. Ако се съмняваш в другият, че има вероятност да ти изневерява и имаш такава възможност би се възполвал от нея.

Благодаря на всички за съветите които ми дадохте,говорих с нея обеща ми,че тя ще оправи всичко,казах й,че искам един ден да не си пише домашните в училище а в тях и ако пак продължи така да ме върти ще й посоча пътя.И да спомена че нейната логика е следната:аз нямам право да имам приятели момичета а тя има право да има приятли момчета и дори да движи с тях и да пише...

казах й,че искам един ден да не си пише домашните в училище а в тях и ако пак продължи така да ме върти ще й посоча пътя.
    E така ще те извърти, един ден нема седи в даскало, за да се подлъжеш.

И да спомена че нейната логика е следната:аз нямам право да имам приятели момичета а тя има право да има приятли момчета и дори да движи с тях и да пише...
    Явно ти нема доверие, както ти на нея, един за друг сте <333

E така ще те извърти, един ден нема седи в даскало, за да се подлъжеш.

Явно ти нема доверие, както ти на нея, един за друг сте <333
    Пич освен доверието ама и това,че примерно ако твоята приятелка има 30мин свободни и ги прекарва с мъжка компания а не в твоята нямаше ли да ти е гадно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си