.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    qskata190
    Guest

Question Става ли сиропа Ацекодин за направата на Purple Drank?

От известно време ми е интересно да пробвам Purple Drank, Lean, Sizzurp, или както желаете да го наричате. Всеки ми е казал, че в България не се разпространяват сиропи, които да стават за Lean. Все пак почнах да търся из интернета и попаднах на сироп на име Ацекодин, производител Софарма АД.
    Като активни съставки са записани кодеин и парацетамол. Ще стане ли и ако не, можете ли да ми кажете дали се разпространява продукт, който да е подходящ.
    Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Пич преведи,че тука сме стари хора!
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Не се занимавай с глупости бе момче тцтцтц
    Когато искаш да направиш нещо, намираш начин!
    Когато не искаш - търсиш причина.

Повече от фен Аватара на kojinshugi
    разбира се, че става, ма гледай да сложиш повечко, после джасни два шота водка и си готов, wink wink
    ебаамса
    брат изобщо не пипай тез работи, че както нямаш никакъв толеранс към тея неща ей така от нищото може да се закачиш, ма живота си е твой
    също тка тфа е пълна помия, нз закво му се кефите малките, честно

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си