Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
Нищо не хейтя, бе пич! Казвам си истината такава каквато е. Масовият случай е пълнолетният вече българин да напусне една мизерия (тук), за да отиде в друга (там) вместо да използва предимства тук, които са много повече от колкото там. Там просто доста трудно може да надскочиш летвата на прост бачкатор. А сега сме 2018, възможности в България колкото щеш стига да не си мързелив. Бачкаторите са по принцип мързеливи ментално та за това бягат от тук, защото парите в това да си прост бачкатор черноработник в САЩ ще са повече от колкото тук, но като цяло работата ще мирише еднакво много и на двете места.
Истината ти не може да ми кажеш на мен при положние,че аз самия не съм я видял .И какви предимства по-точно има тук..затова казвам,че искам да отида там защото точно там са предимствата според мен и там може да се развиваш до колкото тук в България не вярвам това да се случи и отново казвам може да не е така и да греша,но това си е моето мнение и аз мисля така."А сега сме 2018, възможности в България колкото щеш стига да не си мързелив."ами прекалено е рано аз това го мисля след като завърша 12-ти клас и като цяло да мързелив съм,но искам да работя нещо макар и първоначално просто да си имам някакви отделни пари.