.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Папагал Корела

Здравейте. Преди два дни си взех папагалче Корела. Искам да го науча да идва при мен, но не знам как. Та ако има някой който знае, ще съм му многоо благодарен ако ми каже. Папагала не е наплашен кой знае колко много, беше първия ден, но вчера го пуснах да лети малко извън клетката и се успокои. Каца на пръста ми само когато си сложа пръста до крачетата му и го побутна малко по гърдичките. Странното е че ми дава и да го милвма.
    Supernatural is the best series FOREVER !!!

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Папагалът ти е или стресиран или поостарял - затова като го побутнеш и ти се качва и на пръстите и ти дава да го "милваш". Млад папагал, току що купен и с характер няма да прави това. Не трябва и да го пускаш много извън клетката, освен ако не искаш да получи сърдечен удар. Не е отгледан в голямо пространство и едва ли е свикнал да лети големи разстояния.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    мррррррр

anonymous990763
    Guest
    Не виждам проблем в това да са извън клетката.

Не е стар, на два месеца е. Други хора ми казаха че просто още го е страх и не е свикнал.
    Supernatural is the best series FOREVER !!!

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Не виждам проблем в това да са извън клетката.
    благодаря
    благодаря
    благодаря

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    благодаря
    благодаря
    благодаря
    За теб винаги.

Аз имам корелка от 8 години.. Да ти кажа всичко с времето си, моя в началото беше много див не даваше да го докоснеш, но не хапеше. Приказвай му, обръщай му внимание и го пускай по често, на моя вратичката си му е винаги отворена и когато иска си излиза, когато-не си седи вътре. Така е още от деня в който си го взех ии така постепенно започна да идва при мене, като ям нещо от любопитство идва да види какво е, дава ми да го целувам, той целува мене и така.. Даже на моменти не мога да изляза от стаята, като наближа вратата, фръква и каца на мене, аз го връщам на клетката и така ме е разигравал 30мин докато не успея да се измъкна хаха много мили същества са, искат внимание просто.
    http://prikachi.com/images.php?images/535/9250535a.jpg Лигльо голям :Д

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от Believe.in.you Виж мнението
    Абе, ти не си ли Сузанита ?
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Абе, ти не си ли Сузанита ?
    http://prikachi.com/images.php?images/562/9250562L.jpg Разкри ме :/

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    За теб винаги.
    благодарих преди да видя, че си ми пратила любовно писмо
    кораба е тук, забивай се с него

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    благодарих преди да видя, че си ми пратила любовно писмо