.
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Threaded View

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Vikityyy4 Виж мнението
    Познаваш ли лично хипстъри, та казваш, че повечето от половината не знаят за какво иде реч, или това са твои общи наблюдения?
    Не познавам лично хипстъри. Всъщност знам няколко човека, които пасват перфектно на описанието за хипстър, обаче не се определят като такива. А тези, които от чистото любопитство съм си говорил с тях относно това, защото се самоопределят като такива. Макар, че с несигурност в гласа си, ми казаха: "мммДа, определям се като такъв/такава". Та, имаше една част, които се вписват в категорията "к'вот чул, к'вот видял", и друга която са такива, защото това било на мода.
    И като споменах мода. Това е една от главните причини, ти и аз, да сме чували за хипстъри като цяло. Защото модната индустрия е тази, която "създаде" мода - Хипстър, и от там много хора започват да следват този начин на обличане. И някои от тях последством разбират, че имало такова движение и решават да станат част от него. Съответно излиза, че Хипстърите трябва да се разделят в няколко категории. Аз досега говорех, за тези които реално не са такива. Защото не отговарят на описанието за Хипстър, обаче се водят такива.

А на мен сега ми стана интересно. Познаваш ли хипстъри лично ?
    Хипстър ли си ?
    И, какъв досег(пряк/непряк) имаш до тази субкултура ?
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 03-16-2018 на 14:52
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си