Добър ден/вечер! Да започна с това, че приятелката ми е на 16, аз съм на 15 и двамата искаме да го направим. Говорили сме на тази тема много. Възбуждали сме се много, знаем как, пипали сме се къде ли не, но не се е стигало до полов контакт. Бъркал съм й във влагалището с 1 пръст и то средния, защото ми е най-удобно, пробвах с 2 и ми каза, че я заболяло малко, даже извика тихичко и това ме възбуди също.. като "ох-ка", но не е била болка за умиране.. интересува ме как точно да го вкарам.. четох всички или почти всички теми относно първия път и "отварянето" колкото и странно да звучи думата и за мен.. така го казвам на по разбируем език.. как да постъпя. Преди това ще я възбудя страшно много както всеки път и както аз си знам. Ще вкарам първо едно пръстче, после отново ще опитвам две. Ами като стигне часта до вкарването на пишока какво да правя.. бавно ли? Да бъде ли намокрен примерно с плюнка или нещо друго.. до къде да го вкарам? Колко? Да продължа ли да го вкарвам и изкарвам след като го вкарам и се цепне девствената ципа (т.е. като и отнема девствеността)? Притеснява ме, че може да е еластична ципата и да не се скъса. Възжмоно ли е да не се скъса ако го вкарам? Ами ако не се скъса, защото е еластична какво да правя? А и някой да ми обясни защо с пръст да не може да се отвори примерно с 3 пръста (двата едни до други другия под тях) т.е. с размера на пениса долу горе? Каква е разликата? Да спомена, че не свършвам бързо от мастурбиране и не искам да е с презерватив, защото се чувствам стабилен и мисля, че ще е по приятно и на нея и на мен без, дали ще е проблем и дали може да стане нещо?
Последно редактирано от Емо Й. : 04-05-2018 на 21:55