- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо няма истински мъже в България?
Аз съм момиче на 15 и ВЕЧЕ съм потресена от посредствеността на българския мъж!На първо място сексуално. Всеки се перчи с многото партньорки, обаче когато се окаже, че аз съм спала с много повече от него, се комплексира и ми казва, че трябвало на 15 да си девствена едва ли не. Защо - много се комплексира ли? И всеки бил големия еб*ч ама наживо друга е истината...
След това - парите. Правят се на много ербап по клубовете, но на една почивка не могат да заведат приятелките си.. И намекват и ти да дадеш пари за бензин, когато ТЕ са предложили да идете до някъде с колата. А колко пари изкарват? 95% - не достатъчно, за да имат големите претенции за каквито и да било приятелки или социални статуси.. Това сме го коментирали много пъти с приятелки и не може да си на най обикновената работа в магазин и да пишеш на момиче, което е качило много снимки във фейса с скъпи дрехи, коли и т.н.
И трето... повръща ми се от шибаната ви женственост... АЗ съм жена, дама и аз мога да съм женствена, а не ВИЕ, дето се педерастите даже по фитнесите. Бицепс, трицепс, после веждички и обезкосмяване на краката, нали? Аз съм ЗА казармата заради това, защото в днешно време няма истински мъже. В днешно време всички са разни г*йове, които ако ги види Ботев или Левски, ще се обърне в гроба.
Защо? Кой го направи? И момичета, как вие намирате истински мъже??
cool story
Ама пикло, ти си на 15, нормално е да си девствена да. Какви почивки, на кино да те заведат ти е много
Цял живот да траем тъпи путки с GSM-и. Истински мъже има, мрънкачки също има, патологично недоволни също има, слепци на които всичко им е криво шото ги мързи активно да прогледат също има. Тъпи путки с достъп до интернет също има. Не намирайте това за офанзива/
Иде ми да се face palm-на толкова силно, че да си докарам сътресение.
На 15 години какви мъже търсиш![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Най-големия проблем на жените в България е,че аз съм само един и няма да има за всички.
пп
даже проблема може да е в световен мащаб,май трябва да се обърна към ООН
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ако темата е фейк - ми тъпо е;
Ако темата не е фейк - бахти тъпото парче, честно, то и за 15 годишна имаш прекалено малко мозъчни клетки.
С подобни разсъждения, еле па на 15, едно момиче може да стане след време най - обикновена държанка, в най - добрия случай, ако има кой да я трае. Предвид, че на 15 очакваш някой да те води на прекалено много места, означава, че таргет групата ти е доста над 15, да речем над 25. В най - общия случай, човек на 25+, би се хванал по принцип с 15 годишна, ако много му се ебе, ама не му дават малко по - големите. Сети се като каква се явяваш в този момент, ако не си фейк. Момиче, което така говори за своите изисквания, въпреки че мога да ги покрия, няма да погледна, та не да имам нещо с нея. А познавам и много други хора, които не биха.
Последно редактирано от prosto_chovek : 05-03-2018 на 21:41
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Ех жалко, че е фейк започна много обещаващо
Последно редактирано от Anonymous745 : 05-29-2018 на 22:54
Силно се надявам тази тема да е фейк..в противен случай съм потресен от децата...
Ти на 15 години все още не знаеш пикае ли ти се е*е ли ти се, иначе тръгнала да съди и да критикува, като искаш нещо трябва и ти да предлагаш нещо, ти какво предложи?![]()
А на мъжа не му трябват много начини да мине през една жена, прав десен в носа и алиби от приятел, просто и ефективно. После не на дискотека да дефилираш, не на кафе да позираш, ами и от вас ше те е срам да си покажеш носа.
Темата хич няма да я коментирам, всичко това си е вярно но жените са същите клишета и то много по-зле, бедни като мишки ама гримирани с най-скъпия грим и една торба с лъжи.
Последно редактирано от LoadRunner : 06-04-2018 на 20:31
Аз всъщност бих поздравил "15 годишната авторка", че знае как да пише на кирилица, къде да поставя препинателни знаци и как да разбива смисълено мисълта си на параграфи. За дсъжаление провокацията не е успешна именно поради това. Следващия път да се пусне максимално неграмотно или направо на маймуница и току виж номерът да мине, че да му се вържат не само дебилите тук. Тогава мненията ще са действително интересни.
Оф че рядка тъпня. Авторката, като не ти харесват мъжете, ходи с жени. Ако и те не ти харесват, отиди на село, намери някоя по-едро куче, магаре или ако и ти си дебела и едра - кон. (може и прасе, че да е по-сходно) и от там нататък знаеш как се прави. Ако ти не знаеш, то ще знае. Баси к*рвите на 15 ше ми обясняа за мъже истински....
То пък жените сте едни истински... само гледате кой да ви оправи и за колко. Простотията не зависи от пол.
Последно редактирано от dexofen : 07-04-2018 на 17:55