Леле, ти си идиот, мой човек. Не го приемай навътре, такива са фактите. Някак си не обичам да чета сайтове тип блиц, които ми дават съвети за здраве. Ти откъде знаеш колко съединения има? Щото аз отворих различни сайтове и видях различни цифри. В такъв случай даклако достоверен е интернет като източник на информация относно здравето? Дадох никотина и катраните като пример, защото ти твърдиш, че могат да се екскретирят с потта, а това не е така. Въобще екскрецията с пот във фармакологията например е нещо незначително и недостатъчно. Ако не вярваш на мен, питай фишката. А когато тези вредни съединения влязат в кръвообращението докато стигнат до екскреция (доколкото това е възможно изобщо) причиняват вреди там откъдето минат. Един прост пример за въглеродния оксид и диоксид, които водят до хиперкапния и хипоксемия, свързват се с хемоглобина, а първият газ си е токсичен. Тая токсичност нанася вреди, пък ти си се поти калкото щеш. Можеш да бъдеш агресивен идиот, колкото си щеш. Поредният пример, че на някои хора просто не си заслужава да си помага, защото вместо да се замислят, ще те заринат с камъни. Ти продължавай да се тровиш с лакове за коса и цигари и си мисли, че ги изхвърляш с потта. Боже.