Значи с едно момиче сме в така наречените взаимоотношения "приятели с привилегии" оказа се обаче,че тя има чувства към мен дълга история..След като направих всичко ясно,че не искам обвързване си продължихме всичко както трябва както винаги аз използвах презервативи и ги проверявах след половите акти и бяха здрави не свършвам в тях,а ги махам и свършвам в устата и върху гърдите и.Та скарахме се доста здраво и преди 2 седмици се е изчукала с бившия си обаче без презерватив мисля(не съм 100% сигурен в това) и вчера се опитах поне да се разбера с нея(не знаех за това до тогава) и се оказа,че и закъснява с една седмица. Май е правила тест обаче сега не иска да говори с мен тва е проблема(и май е позитивен ама не съм сигурен също) не разбирам защо. Та въпроса ми е според вас има ли защо да се притеснявам при условие,че предишния месец последно на 30ти го направихме използвах презерватив(проверих го беше здрав) и свърших на гърдите и?И как да постъпя в случая щом е много трудно да разговаряме в случая?