.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Имам още един проблем... ПАК
    Днес преди моудл бяхме навън до салона. Качих се отгоре на пейката и казах на едно момче от класа ни да стане да премина. Той стана аз минах и след мене той ме блъсна и едва се хванах за оградата иначе момчето до мене щеше да рипне щото щях да се изсипя отгоре му. Изнервих го и му викам какво правиш бе като го блъснах като седеше на пейката той се надигна нали не да стане ами се надигна леко да е в нормално положение и докато се изправяше тела му падна по тъч и се шчупи КОЙ Е ВИНОВЕН?
    Кой да плаща телефона аз или той сам. Сестра ми ми каза че не съм аз виновен но все пак и вас да питам

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kikk Виж мнението
    Имам още един проблем... ПАК
    Днес преди моудл бяхме навън до салона. Качих се отгоре на пейката и казах на едно момче от класа ни да стане да премина. Той стана аз минах и след мене той ме блъсна и едва се хванах за оградата иначе момчето до мене щеше да рипне щото щях да се изсипя отгоре му. Изнервих го и му викам какво правиш бе като го блъснах като седеше на пейката той се надигна нали не да стане ами се надигна леко да е в нормално положение и докато се изправяше тела му падна по тъч и се шчупи КОЙ Е ВИНОВЕН?
    Кой да плаща телефона аз или той сам. Сестра ми ми каза че не съм аз виновен но все пак и вас да питам
    Получил е каквото е търсел!
    Прави се, че не помниш и нямаш нищо общо с тоя случай! Ако той разкаже, че "си му счупил телефона", ще се стигне и до това, че те е бутнал!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си