Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
Това са глупости, че не се връзва да отидете на ресторант, защото сте на 16. Просто си търсиш начини да се самоубедиш, че няма смисъл да хвърляш пари. То си ти личи, че си прошляк де, щом се скръндзиш даже и за едно кино, а ако се стигне до там (недай си боже за теб и твоите финанси) пуканките ще са някаква невъобразима крайност на щедростта ти. Ако искаш да ебеш просто трябва да развържеш кесията. За теб обаче идеалният вариант, ако толкова държиш да минеш на тънко, е да я хванеш я под ръка и да я заведеш в парка... но преди това си купи пакетче семки за 80 ст., за да не е като без хич да не си я черпил и като седнете на някоя пейка го отвори пред нея и й сипи малко семки в ръката и кажи "Аз черпя!", за да се знае, че ти си човекът!
Глупако много ми харесва профилната ти на бойко Само ще ти кажа че да ми казваш прошляк без дори да ме познаваш е много умно от твоя страна. За твое сведение не искам просто да еба а да си намеря приятелка и ми е писнало от обичайното всеки ходи на шибан ресторант или на кино. И нали на кино се ходи на филм не на вечеря че да се яде. Имах въпрос а не съм ти искал глупавото мнение за това какъв съм и колко пари да дам според теб.