Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
По-скоро ти можеш да се изгавриш с нея, като разкажеш на всички какво е станало. Но ти едва ли ще го направиш, понеже изглеждаш възпитан. Тя няма да каже на никой, понеже това би било срам за нея. Искала е да спи с теб и го е направила. Не виждам проблем.
Не мога да разбера. Защо трябва да го я е срам от него? Очевидно не е някой прошляк щом го е поканила в тях и се е заинтересувала от него. Другото което, не знам защо го нарочихте пича, че е някой безпаричен просяк и работи на най-ниското звено във фирмата. Мацката е родена със златна лъжичка в устата. Защо смятате, че при него наследственият фактор не важи? Родителите му може да са от средната класа - среден бизнес (от който той не се интересува или не е в неговата компетенция), няколко имота, коли за около 30-40 хил. лева....той със заплата над 2-3к. Кое не е възможно в случая. Самият пич каза, че не се притеснява от междукласовите различия.

ПП: Готин, пак ти пиша - говори с нея. Но ако решиш, че не ти се занимава или не си струва, вземи ме запознай с въпросната мацка и кажи за коя фирма става въпрос Аз нямам проблем с това, че баща й държи соц предприятие с 600 души персонал. Даже напротив, направо ще ги взема за клиенти, че покрай любовта и забавлението, малко работа да се свърши 600 човека, соц предприятие викаш...малко на ПСТ Холдинг АД ми блъскаше, ама то е на Васил Божков - Черепа, а той има само син...май Така че отпада xaxaxa