Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
Не, не съм те нападал лично. Но наистина разликата между мен и теб е от земята до небето.
Да, ти си на земята, а аз на небето, примерно.

"Ми много неща го посъветвах, но как да ги перефразирам, за да ги разбереш и ти и той? Просто е безмислено да се хабя, за да повтарям едно и също."
Какво друго си казал тогава, пишеш 2 тона лайна и хипотетични предположения, за които могат да се използват и 2 изречения. Правиш анализ на ситуацията според твоята гледна точка на нея и т.н.
Аз да претендирам за средно интилигентен? Нямам претенции да претендирам да влизам в която и да е група. И изобщо не ме интересува кой за къде би ме определил, че спадам. Не виждам с това как помагаш по темата, освен по желанието си да убедиш някой в нещо, че ти си човека! Ти си интелитентния, знаещия, можещия, влизаш в спор който дори не се води и печелиш елементарно естествено!
Аз спор не съм водил, но ти явно водиш . Хйде кажи, какво друго реално си казал тогава, освен почвай с почерпките и се прави на мъж с възможности за да ти върже евентуално. За какво толкова друго има да те послуша автора? Явно държиш да убедиш някой в нещо и, че печелиш нещо някъде си, кой знае каква си мишка в действителност със самочувстие до небесата...