- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми е бременна и мисля че крие нещо.
Честито - ще ставаш татко на чуждо бебе!
Ако една жена е бременна, това се разбира след месец - месец и половина (като не ѝ дойде цикъла), а не след 3!
Тя е била бременна преди да се запознаете и го е знаела!
Никоя нормална жена не иска да го прави без предпазни мерки, освен ако не планува да забременее!
Сега след като си я помпал без презерватив идва и ти казва че ти си я забременил!
Очевидно те лъже, за което и сам почваш да се досещаш:
Бягай с 200!
Не се занимавай повече с нея, блокирай я в социални мрежи, блокирай ѝ номера да не ти звъни, изтрий я от контактите си!
Съвестта ти трябва да е чиста - детето НЕ Е твое!
Ти си невежа!!! Прочетох вече няколко твои мнения и заставам зад думите си. Твърдиш неща от които нямаш грам понятие. След инвитрото на жена ми пич (или пичка, не те знам какво си), на единадесетия ден констатираха бременността! Принципно две седмици след овулацията може да се засече бременността. Ама ти си пропуснал часовете по анатомия в даскало или просто още не сте взели материала, тъй като най-вероятно си седми-осми клас! Чувал ли си за цветна бременност, че да говориш за цикъл и ала-бала простотии? Аман от дървени философи, които нямат грам опит в истинския живот. Освен това ще припаднеш, ако знаеш истинския процент на жените които не ползват хапчета или "дъждобрани" по време на секс. Ама какво съм тръгнал да те образовам, ти си си плямпай твоите некомпетентни глупости. И това да я блокира в социалните мрежи и телефона... ПЛАЧА, ЕЙЗащото това е твоят начин за решаване на проблема? Типично за някой недорасал пубер! Нямаме топки да се изправим лице в лице с проблема и затова газ с 200 към мама и тате! Бляскаво бъдеще те чака, тъй да знаеш. Пускам сълза за теб и ти трия глупостите които си написал от съзнанието и паметта ми, че направо ША п'овърна!
А на мъжагата с бременната приятелка:
Готин, ако знаеш кога е бил последният цикъл на приятелката ти, можеш да изчислиш всичко и ще стане ясно твое ли е или не. А и ако ти си замесен като предполагаем баща на отрочето, имаш пълното право на тест за бащинство. Това може да се направи и в единадесетата седмица от бременността или след 10-та гастационна седмица. Извлича се венозно кръв от майката, защото в нея вече циркулира и кръвта на детето. А кръвта на детето естествено съдържа и генома на бащата. Теста обаче струва 2400 лв., така че мацката да взема да си признава по-добре. Макар че и да ги нямаш тия пари, вземи ги намери от някой приятел, майка, баща. Защото пари се изкарват, а баща ставаш за цял живот. Това ти стига като инфо засега. Но спри да слушаш сулю и пулю за неща, които трябва да си ги преживял, за да си компетентен!
Относно кръвният тест ---------------------------------- ТАЗИ ТЕ ЛЪЖЕ МЕГА ЗДРАВИ ПИЧ!!! Кръвният тест не греши, защото се увеличава наличието на хормона гонадотропин, който индикира бременността!
Относно аборта ---------------------------------- ТАЗИ ТЕ ЛЪЖЕ МЕГА ЗДРАВО ПИЧ!!! В този период на бременността, ако не се лъжа жената може да абортира дори и с медикаменти. Ембрионът е около 2 см. в тези седмици. От какво може да умре, от липса на мозък или от нескопосани лъжи?
Нещото което не разбирам в ситуацията е, какво иска от теб въпросната мадама? Да си го родите и да си го гледате ли? Да си го задържи, но ти да не си част от живота им (нещо като донор на сперма)?
ПП: Попрочети малко за тестове, бременност и т.н., проучи нещата, ако трябва отиди при личния си лекар и сподели казуса с него. После се виж с твоята мацка и започни да й говориш с факти и термини. Нека видим как ще реагира като види, че вече си наясно с много от нещата и няма да може вече да те лъготи.
Последно редактирано от 9999 : 10-15-2018 на 20:44
Ти четеш ли правилно бе едноклетъчен? Къде потвърдих глупостите които надраска? Гледкай си новите серийки с АнакинЧО и лапай сополчета. Усещам накаква агресия у теб. Мисля, че е в следствие на сексуална апатия! Да не са те насилвали като малък? Както и да е, не ми отговаряй. Но ако пак ти посегнат, пиши ми да звънна на социалните и да накажем лошият чичко с плюещата кобра, сеш се![]()