.
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Threaded View

Супер фен Аватара на paradosou
    Хах, аз няма да коментирам толкова ситуацията ти, колкото че действаш от позицията на предубеждение. Иска ти се момчето да е хлътнало и затова задаваш въпроси, които силно приличат на реторични, г/д от типа "Ти би ли се държал така, ако не си влюбен?".
    Уж искаш мнението на разни хора, обаче реално вече си имаш почти непоклатимо собствено. Класически случай де.

НямамНерви ти е изброил достатъчно варианти// аз ще заложа на най-елементарното - че просто и двамата сте неуверени и не знаете какво става. Той или скофтва от факта, че си с гадже, или примерно те е издигнал в ранг "най-уникалната, с която много трябва да внимавам да не се издъня" и затова стъпва на пръсти.

И да, на Иван или както там се казва твоя изобщо няма да му е весело - ако приемем, че влага нещо в тази връзка де. Не е въпросът в това, че "ще ти се върне" (за твое успокоение - вероятно няма, вселенската справедливост не съществува, просто хората силно копнеем за нея), а в това, че просто за лично удовлетворение е по окей да се държиш така, както би искала и с теб да се държат.
    А, и няма нужда всяко изречение да завърша с удивителен, сериозно. Изглежда супер натрапчиво. Мн добре схващам, че тонът ми а хаплив и сигурно ще игнорираш всичко написано, ама аз така или иначе не съм тук, за да провокирам към просветление (и аз самата не мога да му хвана спатиите, спокич).

Ае.
    ; )
    Последно редактирано от paradosou : 01-21-2019 на 13:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си