.
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Не виждам какво не съм ти разбрал, госпожице. Много добре си ти ги обяснявам нещата, но за съжаление очевидно насреща можеш само да ми се пулиш, защото изобщо не осъзнаваш що е то морал и благоприличие! За теб такива неща явно няма или не ги признаваш, знам ли, но в едно съм сигурен: За лицемерието ти с хората и чувството ти за преднина в тази игра, която играеш с "Иван" и с всички други мъже, които лъжеш, рано или късно ще бъде наказана и всички ще ти видят кирливите ризи, независимо колко добре смяташ, че носиш някаква маска на благочестивост. Нямаш капка морал и това е отвратително! Срамота си за всички жени, защото именно поради такива като теб страда цялото женско съсловие. За жалост, нито приемаш, нито вдяваш каквото и да ти се каже, ами просто искаш да получиш одобрение за действията си...
    Ти явно търсиш одобрение и понеже не го намираш в къщи го натрисаш на хората тук. Критики търпя всякакви,не и обиди. Но ти искрено просто се заяждаш и обиждаш! Бих те чула ако имаше какво да науча от теб. Но от един простак без чувство за контрол повярвай не може никой тук да научи нищо. Всички вече знаят колко всъщност си елементарен след като знаеш само да нападаш с обиди. Сподели мнение, дай съвет, но не обиждай! Това показва колко слаб си всъщност. Имаш лоша култура и възпитание, а четеш морал на хората.И всички тук го знаят само не и ти!
    Жалък си Бойко.
    Последно редактирано от elia_666 : 01-22-2019 на 14:45
    I will be always watching you!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си