Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
Така е vяsko, само че си сгрешил пола с повече опции за секс. При липса на патриархален или религиозен фанатизъм, пространството се запълва с краен бесен феминизъм! Точно тогава жените не са свободни, а следват политиката на реваншизъм-отмъщение към мъжкия пол, заради хилядолетната мъжка "тирания"! Да, жената може да отвори сайт, фейс, да флиртува в социалните мрежи, и какво от това. Дори и по скайп може да измами мъжа за физиката си, но това не и гарантира, че ще бъде още същия ден с мъжа, а още по-малко пък да прави секс с него, ако мъжът я види от близо и желанието му за секс се изпари. Грешиш в разсъжденията си, но така си решил. Днес на мъжа не му е необходимо да се бори за жена. Жените сами идват при него и той си избира с коя да бъде, ако изобщо някоя му хареса. У нас жените са с близо 400 000 повече от мъжете! Мъжете не искат и да се женят вече, защото освен за удоволствие за друго жените не им трябват, а платен секс дал Господ! Дори излиза поевтин от свалките. Заради феминизма, жените загубиха доста женски качества и огромна част от тях станаха непривлекателни за мъжкия пол. Така че, за да прави секс жената, първо мъжът трябва да я хареса, за да я иска, защото ако не я иска, жената ще си остане само с мечтите. И, не мъжете клеймосват жените, а обществото има такова отношение към тях. Мъжете няма защо да ги е яд на жените, те просто се наслаждават на женското безсилие и се забавляват с женската наивност, за огромна "женска стойност", само защото можели да раждат! Аз не приемам разширените анализи за спам по темата, защото дават отговори на въпроса!!! Защо мъжът милвал и гушкал цяла вечер жената, без да иска да я оноди! Момчето може и да е влюбено в нея, но се въздържа от секс, защото предполага какво ще му се случи след това, при днешните узаконени репресии на феминистките срещу мъжете, виждайки във всеки мъжки поглед към жената изнасилване! Авторката само загатва за жената, Иван и прочее, което не значи че тази жена е самата авторка. За това няма как да знаем дали това се е случило лично на нея. Можем само да гадаем по подразбиране от коментарите на авторката, но това не гарантира истината, а може историята да е плод на творческа фантазия!
Човек, разглеждаш някакви социални явления на макро ниво и ги приписваш на индивида, а нещата са много по-естествени. Биологията е по-силна, нагона е над логиката, било тя феминистка или каквато ще. Понякога чувствата са още по-силни и спират нагона, както с това момче, но това пак е физиология, а не съобразяване със социални течения.

Скоро минах през една фирма да фиксна нещо по служебния комп, познавам собствениците, момичето което работи за тях си ползва фейсбука от служебния лаптоп. Тя е на 20 и нещо, не знам колко кила е но сигурно над 100. Докато разцъквах лаптопа пред мен някакъв случаен и писа "много си сладка искам те" или нещо много подобно беше. Тя не си преправя снимките, не се крие, снимките са публични. После се заговорихме за този, разбрах че не е прецедент, горе долу често получава такива спонтанни признания. Можеш да си представиш ако е някоя по засукана как се умножават нещата. Ами значи какъв феминизъм, ако мислиш че жените се правят на златни, много важни, не е от феминизъм, просто си знаят цената. Под това имам предвид само едно - никога преди жените не са били толкова открито желани, защото никога преди не сме били толкова разкрепостени. Разни строеве са потискали всичко естествено у човека. Сега като са желани, като ги свалят ежедневно и отвсякъде, те са наясно с това и могат да имат претенции. Когато си желан от много хора можеш да подбираш, да си капризен. Нормално е, не е конспирация. Мъжете са ловци, мъжете търсят нова бройка, сега имат средствата (фейси мейси) и свободата (относително, ако сме абсолютно морално свободни ще се праскаме по спирките, аз като вляза в метрото много трудно виждам жена, която да не бих оправил ако имаше как...ма може и аз да съм с универсален вкус знам ли). Ами женската придирчивост е следствие от това, придирчивост има там където има изобилие. В случая изобилие от мъже за секс. Гарантирам ти, че в рамките на един ден ще се отзоват много и не, няма да се върнат като я видят, която и да е тя. Нагона е много по-силен от естетиката. Сега за сериозна връзка вече става друго, там и на тях (женките) им е трудно, но секс да искаш и жена да си еххх.......

А с това, че пича се въздържа от секс, щото предполага че след това ще му лепнат изнасилване ме разсмя. Наистина си падаш по конспиративните теории. Те понеже хората не се познават и не могат да се преценят един друг. И възбудата и у двамата не си личи. По скоро е бил шпионин, протегнал е ръка пред нея да включи сересето да каже в Русия съм, а тя си е въобразила, че я прегръща.

Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
ТУ нас жените са с близо 400 000 повече от мъжете!
Тва вече си е безобразно несправедливо. Трябваше къде повече да са.