Здравейте на 17 години съм скоро правя 18 искам да започна с това че за първи път си правя акаунтче тук защото четох подобни теми като моята и забелязах че има много подозрителни хора тва си е ваша работа keyboard warriors а колкото до ника ми това е модел на кола и годината и на производство защо такъв ник ми щото не мисля да се задържам тук само една лека темичка на който му се чете филми. Та по въпроса... До преди 1 месец мн хлътнах по едно момиче допадна ми момичето супер много излизахме натискахме се по тъмни улички хаха само до секс не стигнахме но не и бързахме един ден просто момичето ми каза че ме харесва и че и е готино с мен да излизам и тнт но не била сигорна какво иска съответно скъсахме не разбрах какво има напредвид...за първи път си харесвам момиче чак да тръгна с нея и затова искам да се допитам с Опитните не си пишем нз даже кви се водим смисал раздялата ни мина добре всеки по пътя си...един месец мина от както скъсахме и връзката ни траеше 2 седмици и 3 дена хаха от време на време мисля за нея хаха нз защо...предполагам че защото ми е за първи път. Главния въпрос е какво има напредвид момичето не съм сигорна? Но в същото време ме харесва по нейните думи... Искам някой да ми разясни. Бащата каза че няя как да стане защото тя е колкото мене 5 дена ни е разликата апък супер мн ми допадна никога не бях срещал по интересно момиче Мъжа тряяло да е по-голям от жената иначе нямало как да стане аз не вярвам де... най-готиното и качество беше че не е леко момиче а може и да е ахха?? Плюс да допълня и на нея и беше за първи път да има връзка как така аз бях сигорен а тя не. Иначе не се притеснявайте аз ще го преживея дискотеки бол. Въпроса е друг ако има разбрали де хаха филма е объркан знам а btw тя е девствена а аз не възможно ли е да се е оплашила? Или нещо такова хаха дайте си мненията и критиките даже може да споделите нещо подобно кофти случки ако ви е fun. Btw 2 или 3 whatever... Не е фейк темата хаха но който е сигорен че е oh well cant change that смисал не си търся хейт щото трови ама ще чета отговорите ви с сигорност квито и да са. Поздрави на всички живо и здраво.
Последно редактирано от 525tds99 : 01-29-2019 на 13:28