Здравейте хора. Искам да се допитам и до вашето мнение по един въпрос. Значи има едно момче (приятел), стар мой колега. Работехме заедно в един магазин преди вече 3год. След това излизахме от време на време ей така просто на разходка, като аз никога не съм давала някакви сигнали или надежди за нещо повече. Усетих от негова страна, че май ме харесва, започна да контактува с мен малко по-различно. Като цяло аз гледах да страня или да показвам само и единствено приятелско отношение. Когато ми пишеше не отговарях много бързо, праща ми целувки аз нито един път не съм му изпратила, за да не си помисли, че може да има нещо повече. Един или два пъти ме кара да ходим на кино, но аз съвсем тактично отказвах. Мислех си, че след 1-2-3 отказа ще се усети малко и ще си даде сметка, но уви той продължава. Аз реално го усещам само, като приятел и никога не би могло да има нещо повече. Обърквам се, защото не знам аз ли си въобразявам, че примерно ме харесва и иска нещо повече или той е толкова ограничен, че не може да се досети? !?
Разбирам да ми каже така и така, харесвам те а у и да се приключи... но не той продължава да си ме кара да излизаме и продължава с целувчиците. Дали си въобразявам, че иска нещо повече или наистина е така?

Другия въпрос е какво да правя по-точно ако може съвет Не ми беше писал няколко дена, до днес... пак продължава с тия целувкии ме кара да излизаме. За празниците пак целувки бла бла аз нищо.... само съм любезна. Явно още не се е усетил