.
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Кви курви, аз мразя такива жени искам свястна жена с която да създам семейство, курви и кифли нацапани ме отвръщават.
    Абе какво семейство бе, пич? За какво ти е изобщо да създаваш семейство на 25? Създадеш ли семейство, животът ти приключва. Нали в началото се оплакваше, че ти липсват приятели, социален живот, женско внимание и т.н. Ся кво искаш от нас след като се опъваш като магаре на мост какво ти трябва и какво не ти трябвало. И преди да се задомиш с някоя жена, нали трябва да ги опознаеш що за стока са? Тя една жена може и уж "свястна" да е, но това да е за сметка на нещо друго (И не говорим само за външен вид. Виж пак какво ти казах за лудите кикимори по-горе! Ако ти покрива твоите критерии, все нещо няма й да е наред в жената. Формулата е една жена да има не само от желаните от теб атрибути и качества, но и някакви други такива, които са противоположни на твоите разбирания, за да има някакъв баланс. Иначе 100% попадаш на някоя луда. А и без да се обиждаш, по написаното от теб ми се виждаш малко мръднал, а луд с луд изобщо не дава добра комбинация.). Има уж светсни, но пак с отвратителен характер.

не ме интересува секса и мога и без него защо ми предлагате някакви платени жени и мислите, че това ще ми помогне някак си не това искам а други неща по-смислени.
    И какво по-смислено от секса има в една връзка? Да има кой да ти готви, пере гащите и чорапите и да ти снася челяд ли? Ако това ти е представата за нещата в една връзка, значи нещо си яко бъгнат. Една връзка е преди всичко секс и после идва всичко останало. Ако секса не ти е важен, няма как да стане каквото и да било.

А и нямам самочувствие не заради външният вид само и като цяло за всичко останало, а и точно няма значение външният вид и аз не държа на него за жените, стига да е вярна и добра и да искам цял живот да е с 1 човек. Да не би всички да са пефекни не са нали но имат самочувствие, дори да са грозотии или слаби, дебели и тнт, зависи от мисленето просто. Аз дори на ден общувам с институции, много хора и тнт и никой конкретно никога не ми е казал ти си грозен или си тъп или някви такива, че да се садвам.
    Ти да не би да очакваш лелките от гишетата да ти кажат какъв си? И изобщо искаш ли да се промениш, за да си решиш проблемите или? За какво опонираш тук по-точно? Искаш съвет, дава ти се и ти всячески извърташ нещата, за да затвърдиш какъв си и че мислиш, че не ти имаш нужда от промяна ами другите са сбъркани:

А и защо сега всички са егоисти толкова ли е трудно да се интересуваш от някого да даваш всичко за него да му помагаш, подкрепяш-пробвал съм, но като се интересувам прекалено много ставам досадник, ако не ставам лош приятел-не мога да разбера кво става и аз?
    Кога пък ти си си давал чак и гащите за някого, че да даваш такива определения? Самият ти за какъв се взимаш?

Имам чувството че съм лош човек, като се привържа към някого и давам всичко за него или за приятел или гадже просто усещам че на тях не им пука особено и могат и без мен а аз искам винаги да им помагам и подкрепям и интересувам от тях , но като стане дума за мен никой не го е*е дали съм добре или имам нужда от помощ, как е минал денят ми и тнт и се справям сам с това...
    И на кого изобщо трябва да му пука за теб и защо? На теб пък действително ли ти пука толкова за другите? Ако ти пукаше, нямаше да си без приятели сега. Явно не си чак такъв пичага за какъвто се описваш.

, просто явно сега под "приятели" хората разбират съвсем друго нещо някви хора с които се моташ и плямпаш глупости, [b]не е ли приятел винаги да е готов да ти помогне да те подкрепи да е взаимно и тнт дори да си жертва комфорта и времето за теб не да слага себе си на 1во място. [b]
    Кви приятели, кви пет ле'а, пак те питам? Няма приятели. Има интереси. Като не споделяш интересите на някого, няма как да ти е приятел. Нито пък приятелство значи да поставяш себе си под другия. Не си се научил просто. И страдаш заради това.

Все едно съм роден в грешно време...
    Нищо му няма на времето. Ти да не би да си мислиш, че в средновековието всички са били с рицарски морал като от приказките?

Нещо почва да ми омръзва да ти обяснявам някакви неща, които за 25 годишен трябва да са елементарни да ги разбере.
    Последно редактирано от TrollFactory : 03-06-2019 на 10:45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си