Не ми трябва жена нито за секс само, нито да ми пере гащите аз готвя, чистя и си пера сам , не искам слугиня нито няква курва аз си представям връзка по друг начин просто, имал съм връзка 4 години някъде и съм опознал жените до няква степен. И да правя много за другите и си жертвам цялото време без да ми пука на мен комфортно ли ми е и добре ли ми е , но хората това не ги кефи това, цялото ми семейство е така винаги се отзоваваме и помагаме на всички, какво пречи да живееш за други хора не за себе си за да ги правиш щастливи...? Аз не мога да си представя да си харча заплатата за себе си и да си правя кефа това е егоизъм-парите ги давам на близки и роднини и родителтие ми, които имат нужда от тях, на мен пари освен за храна и някоя дреха не ми трябват. И да искам да създам семейство на 25 това е целта на живота за мен не да го пропилявам в безсмислен секс с някви курви и купони, пиене и тнт. Моята братовчедка например още са създали още на 19 и са много щастливи не ги интересуват нито купон,и нито такива глупости радват се на децата си и семейният уют. Просто искам една жена скромна като мен да си имаме семейство и да си живеем тихо и кротко цял живот, както е било моето семейство без скандали, без караници и с любов вече 30 години между наще вече например или 50 години между баба ми и дядо ми, но явно искам нещо непосилно.... Просто исках да споделя тук и не съм искал да нтоварвам никого, нямам на кой друг понякога се насъбира на човек и има нужда да си каже квто му е някъде или на някого. Жените нали уж повечето все се оплакват,че мъжете само за секс мислели и нямало свестни, изневерявали и тнт, а те самите такива предпочитат. Затваряйте темата не искам да натоварвам никого просто квото ми е на сърце го писах тук това е.