Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
Не ми трябва жена нито за секс само, нито да ми пере гащите аз готвя, чистя и си пера сам , не искам слугиня нито няква курва аз си представям връзка по друг начин просто, имал съм връзка 4 години някъде и съм опознал жените до няква степен.
За човек с уж цели 4 години опит изглеждаш изключителни НЕсамоуверен. Тая връзка сигурно е била от разстояние. И ако не ти трябва жена за всички тези неща, тогава може би просто нямаш нужда от връзка (според мен).

И да правя много за другите и си жертвам цялото време без да ми пука на мен комфортно ли ми е и добре ли ми е , но хората това не ги кефи това, цялото ми семейство е така винаги се отзоваваме и помагаме на всички, какво пречи да живееш за други хора не за себе си за да ги правиш щастливи...?
А според мен сте балъци и позволявате на хората да ви се качват на главите. Човек не може и не бива да живее за другите. Кво има пък да правиш другите щастливи? Ако е да услужиш за животоспасяваща операция на близък, ок, но да си подаряваш заплата на кого да е:

Аз не мога да си представя да си харча заплатата за себе си и да си правя кефа това е егоизъм-парите ги давам на близки и роднини и родителтие ми, които имат нужда от тях, на мен пари освен за храна и някоя дреха не ми трябват.
На близки да помагаш е ок, но не и да мизерстваш, за да пируват те.

И да искам да създам семейство на 25 това е целта на живота за мен не да го пропилявам в безсмислен секс с някви курви и купони, пиене и тнт.
Има и много други неща в живота, които са смислени и нямат нищо общо със секс.

Моята братовчедка например още са създали още на 19 и са много щастливи не ги интересуват нито купон,и нито такива глупости радват се на децата си и семейният уют.
Братовчедка ти е най-вероятно глупаво момиче, което на тази възраст е надуло платната или без да иска, или за да върже някой с бебе знаейки, че е твърде бездарна, за да работи или учи.

Просто искам една жена скромна като мен да си имаме семейство и да си живеем тихо и кротко цял живот, както е било моето семейство без скандали, без караници и с любов вече 30 години между наще вече например или 50 години между баба ми и дядо ми, но явно искам нещо непосилно....
Искаш някакви глупости просто. Не живеем във времето на баба ти и дядо ти или в това на родителите ти. Сега човек трябва да използва младостта си, за да се развива, за да поживее, за да види свят... Толкова много възможности, а ти искаш да се "задомиш" като идиот и да пропуснеш цяла една глава от развитието на книга на живота ти, ако така мога да се изразя.

Просто исках да споделя тук и не съм искал да нтоварвам никого, нямам на кой друг понякога се насъбира на човек и има нужда да си каже квто му е някъде или на някого. Жените нали уж повечето все се оплакват,че мъжете само за секс мислели и нямало свестни, изневерявали и тнт, а те самите такива предпочитат. Затваряйте темата не искам да натоварвам никого просто квото ми е на сърце го писах тук това е.
Сам дезертираш от темата си и след няколко години ще пуснеш същата...
Просто си упорит и тъп. Имаше бележки, които може да си извадиш от написаното до тук, но уви.