- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Психолог ще ми помогне ли?
За човек с уж цели 4 години опит изглеждаш изключителни НЕсамоуверен. Тая връзка сигурно е била от разстояние. И ако не ти трябва жена за всички тези неща, тогава може би просто нямаш нужда от връзка (според мен).
А според мен сте балъци и позволявате на хората да ви се качват на главите. Човек не може и не бива да живее за другите. Кво има пък да правиш другите щастливи? Ако е да услужиш за животоспасяваща операция на близък, ок, но да си подаряваш заплата на кого да е:
На близки да помагаш е ок, но не и да мизерстваш, за да пируват те.
Има и много други неща в живота, които са смислени и нямат нищо общо със секс.
Братовчедка ти е най-вероятно глупаво момиче, което на тази възраст е надуло платната или без да иска, или за да върже някой с бебе знаейки, че е твърде бездарна, за да работи или учи.
Искаш някакви глупости просто. Не живеем във времето на баба ти и дядо ти или в това на родителите ти. Сега човек трябва да използва младостта си, за да се развива, за да поживее, за да види свят... Толкова много възможности, а ти искаш да се "задомиш" като идиот и да пропуснеш цяла една глава от развитието на книга на живота ти, ако така мога да се изразя.
Сам дезертираш от темата си и след няколко години ще пуснеш същата...
Просто си упорит и тъп. Имаше бележки, които може да си извадиш от написаното до тук, но уви.