- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Психолог ще ми помогне ли?
Ок явно съм ненормален, но не знам явно какво по-различно правя от другите млади, с това момиче ходим по кафета, на кино, на разни забавления, в други градове дори. И наистина се обличам съвременно не с пуловери на дядо ми, въпроса е че изглеждам като лапе, нямам брада дори и съм с детско изражение и като цяло хората ме мислят за лапе, не гледат на мен като на голям мъж, а като на ученик. И като съм имал връзка секс съм прайл и кви ли не неща всички типични неща за 1 връзка просто работих и учих за да се издържам сам, а явно жените очакват да си с тях 24/7 или нещо такова, въпреки че всяка свободна секунда гледах да прекарвам с любимият човек явно не е достатъчно. А и не виждам кво пречи да съм възпитан и тнт, нима трябва всички да са лигавета ли, и аз съм се лигавил понякога и съм забавлявал хората около ментака да се каже, но трудно се отпускам и нямам човек, на който мога да разчитам и да вярвам, все тая, дри са ми казвали че съм сладур не знам дали с ирония и че имам хубави зелени очи и някв такива, но аз не се харесвам, имам и кола и горе долу среден доход 1300лв ми е заплата, но не значи че тряя ги харча по курви, дори почти всеки месец давам за благотворителност за разни болни деца и помагам на наще и родата, за мен това са много пари защото цял живот сме били бедни, ако за някои са нищо и ги харчат ей така...Не съм богат, но не съм и беден, дори ми казват кво висиш у вас ако излезеш сред хора с си добър събеседник разбираш се със всички, но сам си се заврял у вас. А ходя на служебни банкети и кво ли не не се деля съвсем от хората, ходя да доста места на които ходят младите хора без дискотеки и клубове и там съм ходил, но на сила и ми се надува главата. Не ми трябва психиятър щом работя и съм завършил образование не мисля че не съм добре с главата, просто едно срамежливо момче затворено, въпреки че изглеждам нормално за повечето, даже на служебният банкет нарочно ме извикаха там е да изляза пред 100 човека щях да умра, само и само да си преодолея страха от хора така да се каже. Казват ми също че проблема ми е че никога не съм се напивал и трябвало да се напия за да се отпусна някви такива...доста премислям преди да правя нещо но съм правил доста луди неща, дори като малък бях много комуникативен и имах много приятели после всеки порасна или тръгна на някъде или си намери жена се ожени или компания и аз се отделих някак си...ако съм с човек някъде съм съвсем различен живнал някак си ако съм си в нас само съм като парцал и депресиран, дори да съм в нас с някой пак ще ми е мнго добре няма значение ще си говорим ли кво ще правим...до къде стигнах...да си гворя с форум и да си изливам живота тук...но ми олеква до някъде...дори да съм луд не съм от камък все пак..
Добре бе, как не я наеба тая за толкова много кафета, кина, екскурзии и други там "забавления"? Не се ли усети някъде по пътя, че тази очевидно не те вижда като г-н ебач, а като льольо, с когото да си уплътнява времето? Ако не си те представя като някой, който да й пълни и другите дупки освен тези във времето, когато и сама със себе си не й се занимава, тогава просто нямаш шанс да я вкараш в квартирата си и да се топлите заедно в леглото гледайки сапунките по нова. Намери някоя друга, а тази я отеби. За какво ти е? Само да те кара да се самосъжаляваш още повече и да си задаваш въпроси какъв мъж си изобщо, че тази да не те иска. Определено ти трябва друга.
Ами почни да блъскаш във фитнеса като си такова дете. Не може да си 50 кила и да се чудиш защо пичките не те харесват. Те искат някой здрав самец да ги клати, да ги пази и да ги осигурява. Не някой до нея, когото хората да объркват с по-малкия й брат, който тя е взела след училище.
Жените не очакват такова нещо (да си с тях 24/7) или поне нормалните. Може би си прекалил в желанието си да бъдеш винаги до нея и си я задушавал.
Описваш се все така все едно, че имаш чувството, че отговаряш на всички критерии за съвършенство. 1300лв не са много, а и ако правиш благотворителност, това е за теб си и няма нищо общо с пичките. Понякога, за да ебеш трябва да си малко лош.
А тогава защо толкова много настояваш да отидеш на психолог? Защо си депресиран? Знаеш ли, че депресията (ама истинската, а не просто тази тип "тъпо ми е") е отклонение?
Ами нищо свястно няма да ти се случи по форумите. Най-добре е да си инсталираш някакво приложение като Тиндър и да почнеш да си общуваш с хора. И лека по лека ще ти се подредят нещата. Имаш ли някакъв опит със социалните мрежи?