Почни да ходиш на фитнес или на някой боен спорт...не знам от кой град си, но ако има футболен отбор почни да ходиш на мачове и стани част от агитката(не е казано да ходиш да се биеш ) тва са места на които можеш да натрупаш повече самочувствие, особено ако станеш част от агитка защото в днешно време няма казарма и момчетата не знаят кво е чест,достойнство,мъжество, уважение и т.н...гледай да си заобиколен от хора с твоите интереси. Недей да се интересуваш кво мислят хората един вид гледай на всичко с усмивка и непукизъм, ако тръгнеш на фитнес или примерно тренираш бокс тва без съмнение ще ти вдигне самочувствието и хората ще гледат на теб по друг начин. Също колкото и да не ти харесва почни да ходиш по дискотеки и общувай с момичета, до момента в който вече не се чувстваш по-сигурен..пак ти казвам винаги бъди леко усмихнат и не взимай нещата на сериозно, бъди непукист. Тва че изглеждаш като лапе..вземи си обръсни главата 0 номер колкото и странно да ти звучи тва те прави да изглеждаш по-голям, по-заплашителен и по-уверен. Ако някой ти се издърви не давай задна а се изправи срещу него ако се наложи и физически..не знам какви са ти физическите възможности и дали имаш психиката да се противопоставиш на някого но е добре да си готов на такива неща, говори небрежно а не все едно си лектор в университет и гледай хората ВИНАГИ в очите, главата вдигната и винаги гледай напред а не забита в земята. Походката също е важна и доста хора си правят преценка за 5 секунди за някого само като му видят походката,стойката и погледа и преценяват дали човека е мъжкар или мижитурка.На базата на това което съм написал ще си кажеш тоя е някакъв гамен, но истината е че ти искаш да си вдигнеш самочувствието и тва са добри начини да го постигнеш. Не е нужно да станеш някакъв побойник за когото най-важното нещо в живота са курвите и дискотеките. Когато имаш нещо да казваш го кажи и не се срамувай, ако искаш да станеш по-близък с някое момче просто леко така го напсувай или нагруби, в момента в който му кажеш примерно "пед*л" и му се усмихнеш мазно той те възприема като по-близък и естествено от тук нататък очаквай подобни неща и от него
Всеки нов човек с когото се запознаеш гледай да му приложиш тези неща, общо взето ако щеш дори се прави и на тежкар(с мярка) и че имаш самочувствие,докато евентуално не го постигнеш. Истината е че в този живот трябва да си поне малко гаден, че да те уважават и респектират и харесват било то момчета или момичета. Старите хора които не те уважават и те мислят за странен ги е*и в г*за и ги остави назад и пак ти казвам гледай да се издигнеш в очите на всеки нов човек когото срещнеш, подхождай със самочувствие и всичко ще е наред.
Като цяло аз съм нямал твоите проблеми но като бях по-малък ми бе трудно да стана добър приятел с някого(приятел и познат да но не и сериозни и истински отношения) но в последствие започна да не ми пука въобще и подхождах с непукизъм и винаги гледах да разсмивам всички като пускам някой лаф,псувам ги и т.н...Сериозно се надявам да не си помислиш че съм някакъв идиот и хулиган и тези неща да ти се видят излишни, истината е че в 21 век трябва да се правиш леко на гъзар искаш не искаш за да те харесат хората. Относно тва с момичетата не е добре да не ти се прави секс там не знам кво да ти кажа, ходи при платени момичета да ти се вдигне самочувствието. Сега да не си помислиш че трябва да си някакъв филмар дето си мисли че града е негов защото в този случай също си личи че си мишка и се правиш на интересен за пред хората. Всичко трябва да е умерено и психиката ти трябва да е силна и да не замисляш много много кво ще кажат хората.
Последно редактирано от Mahlenskiq : 03-13-2019 на 23:39