Здравейте.
От една седмица си пиша с едно момче на моите години. Общо взето кореспонденцията ни върви много добре.
Не знам дали е стратегия на играч или реално е така, но първо изрежда неща от които аз се интересувам и си казвам супер колко общо имаме... каза ми че е тренирал поне 4-5 спорта , след като му казаь, че аз обичам да пея веднага ми каза, че имал пиано в тях (на което малко не повярвах) Попитаме дали иска да се видим и къде да ходим, отново предложи неща, които отдавна искам да направя и ест. се съгласих за едното от тях. Разбрахме се за събота, преди това ме беше питал а през седмицата, след работа но аз казах, че няма как след работа и остана за събота. Дойде петък и той реши да ми каже, че е болен и си взел даже болничен от работа, че не му се ходело. Аз го попитах за събота и той така ми отговори с малко ирония, че даа щял да се надруса с прахчета и сме щели да ходиме. Аз се отдръпнах и започнах малко по дистанцирано да пиша. В събота не сме си писали изобщо и вече в неделя (днес) ми писа как съм ...отговорих му и го попитах той какво прави. Естествено не ми каза лошо ми е и цял ден си лежах вкъщи, а обратното ходил на разходка в планината и т.н И сега ме пита пак да се видим след работа през седмицата.
Дали си няма приятелка и нещо ме мотае и се прави на играч или аз си въобразявам.