.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ти пък от къде знаеш ?
    Може би излиза с доста по-възрастни от нея мъже.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Може би излиза с доста по-възрастни от нея мъже.
    Е аз почти си го помислих, но ако го бях написал, сигурно щяха да ме баннат !
    Добре че го каза ти, че да не излезе, че се заяждам.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Е аз почти си го помислих, но ако го бях написал, сигурно щяха да ме баннат !
    Добре че го каза ти, че да не излезе, че се заяждам.
    Разбирам за какво говориш, но твърдо не мисля, че има за какво да баннат човек, ако използва думита "чичаци" или "възрастни мъже".

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Разбирам за какво говориш, но твърдо не мисля, че има за какво да баннат човек, ако използва думита "чичаци" или "възрастни мъже".
    Така е, но знаеш коя влиза във форума за да чете само хубави неща за себе си и тя подава сигнали, че получава критики вместо лайкове !

Мисля че трябва да порастне !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Ами ако все още някой следи темата... Имам "развитие". Онзи ден едната от приятелките му му пратила снимка и му казала, че сме много сладки заедно и тн, след което той започна да се държи малко по-гадно с мен. На следващия ден се скарахме, защото той каза на друга моя приятелка,че ме мрази. Тя обаче, му казала, че аз съм го харесвала до преди 2 седмици, при което той реагира като пълен задник. Тя ми прати чата и чувствата ми сякаш изчезнаха. Напълно. Спряхме да си говорим, скарахме се още по-жестоко. Всичко добре, но днес ми каза, че реално ме харесва и тн... Аз обаче, реагирах остро и му казах, че след начина по който се държа не ми пука особено и приключих. Сега донякъде ми е гузно, че реагирах по този начин, но вече наистина не го харесвам нито като гадже, нито като приятел. Така че предполагам, че темата приключва до тук. Благодаря на всички за отговорите❤️

Цитирай Първоначално написано от Rumii Виж мнението
    ...
    Някак си ми е трудно да повярвам, че на по 15 сте такива дебили. На участници в подобни интриги давам 12 за максимална възраст. Важното е все пак, че нямаше секс в тази история.

Цитирай Първоначално написано от Rumii Виж мнението
    Ами ако все още някой следи темата... Имам "развитие". Онзи ден едната от приятелките му му пратила снимка и му казала, че сме много сладки заедно и тн, след което той започна да се държи малко по-гадно с мен. На следващия ден се скарахме, защото той каза на друга моя приятелка,че ме мрази. Тя обаче, му казала, че аз съм го харесвала до преди 2 седмици, при което той реагира като пълен задник. Тя ми прати чата и чувствата ми сякаш изчезнаха. Напълно. Спряхме да си говорим, скарахме се още по-жестоко. Всичко добре, но днес ми каза, че реално ме харесва и тн... Аз обаче, реагирах остро и му казах, че след начина по който се държа не ми пука особено и приключих. Сега донякъде ми е гузно, че реагирах по този начин, но вече наистина не го харесвам нито като гадже, нито като приятел. Така че предполагам, че темата приключва до тук. Благодаря на всички за отговорите❤️
    Това сериозно ли? Такива неща са приемливи за деца в началното училище, да се обиждат, карат и говорят лошо един за друг като се харесват. На 15 все си мисля че човек трябва да има яснота за чувствата си и как да ги покаже на отсрещния.
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Страх го е било да не се разбере, че те харесва, мисля си, че поне за него още не е приключено нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си