- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме
Току-що си признахте, че имате фейкове, защото "фейк профилчета като "Бойко Борисов - аватар"" щяха да Ви познаят, ако са се заяждали с Вас. Фактът, че не Ви познавам, а говорите за това, че Ви е било страх да не ви нападна показва, че следите много подробно какво се случва в този форум и оперирате с много фейкове.
Над кои неща си по-точно, "момиче"? Защото със снимка по сутиен не би се изтипосала в толкова четен форум никоя нормална жена, освен ако тя не е жадна за внимание невръстна палавница или момиче за ескорт/на повикване. А съдейски по снимката ти по цици, не излеждаш като да си малка, така че остава втория вариант, но и той може да се зачеркне, защото ескортите оперират най-често във фейсбук или инстаграм и гледат да са анонимни, така че остава варианта да сте просто мъж с изкривени интереси.
Мисля, че Вие имате психични проблеми защото пишете в женски род и отчаяно се опитвате чрез фалшивото си мнение и фалшиви предположения за другите да оневините себе си, въпреки че ситуацията е тип "гузен негонен бяга". Освен това, малко се притеснихте явно и определено дадохте на заден ход с опитите си да се измъкнете насочвайки отчаяно разговора в друга посока:
"като продължавате да тролвате и хейтвате няма да ви останат посетители.
Явно нещо сте се притеснили да не Ви изчезнат хубавите фейкове, така че повдигнахте именно темата за посетителите, но аз в никакъв случай не мога да Ви успокоя, че последствия за тях няма да има, защото ще ви докладвам, а може би не само тук, но и на друго място. Да видим сега дали ще продължите да пишете!
Последно редактирано от TrollFactory : 04-02-2019 на 13:54