.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

:-)
    Guest

Не се забременява толкова лесно!

Не знам защо толкова се панирате, че ще забременеете от няма нищо.
    Аз правя секс без презерватив от 1,5 години, приятелят ми не свършва в мен. А от два месеца дори и това прави, но само когато не съм в овулация.
    ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА МИСЛИТЕ ЗА ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ!!!! Искам само да кажа, че чак такива паники дето ги описвате...
    Хайде и умната!!

ми продължавай в съшия дух и нищо чудно скоро да станеш майка без даже да се усетиш

Addicted-f
    Guest
    Подкрепям авторката на темата.Много се панирате и то от някви почти невъзможни неща я по спокойно.То ако се забременяваше толкова лесно...Хората го праят по сумати и пъти докато си напраят дете

Guest
    i az ia podkrepqm , i nie go pravim s moia pr ot 2 godini bez kondomi i sekvi tapni i ne mi se e podul korema spoko , lapeta !!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Това, че доста момчета и момичета се притесняват от най-малкото е вярно, но това което пише/прави авторката на темата е безотговорно. Не съветвам никой да прави подобни глупости, защото белята 1път става.

Супер фен Аватара на Barbie
    Принципно - да - не се забременява толкова лесно. Но голяма част от хората тук са девойки на 14-15-16 - те не могат да си позволят НИКАКЪВ риск от забременяване. А прекъснатият полов акт и календарният метод представляват над 20% риск...

Иначе съм съгласна, че паника от рода..."члена му беше близо до мен, може ли да съм бременна" е...по-скоро липса на адекватна информираност. И все пак по-добре прекалена предпазливост, от колкото...мама на 15.

Голям фен
    да подкрепям .. но ако си на 19-20 когато може6 да си позволи6 да забременее6.. а пове4ето които се панирват като ...по добре така от колкото да ги послу6ат за6тото на 90% от тях родителите им незнаят и са под 15-16 както каза Барби и 6те ги застрелят ако разберат 4е правят секс 4е камо ли ако забременят по добре да се 6а6кат тука и да ни обстрелват с по 1000 теми на ден от колкото с по 5'6 ама сериозни 4е са забременяли и уж и4ислили.. нене деца ползвайте си презервативи (това не важи за тези които могат да си позволят бременност )
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Голям фен
    Град
    :)
    Принципно - да...но утре по БТВ ще дават за 12 годишна майка по сутрешният блок Гледайте го и после пак ще си говорим

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от mini_bebe
    ми продължавай в съшия дух и нищо чудно скоро да станеш майка без даже да се усетиш
    ако ИЗОБЩО може да стане Майка!

вероятно е една от хилядите бъдещи кандидатки за тази чест, но по "синтетичния" начин за сужаление

Абе аз доколкото разбрах е родила и ще си остави бебето на държавата....Нз...Може и да ми се е причуло, ама май така казаха на една от рекламите ...
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Guest
    Казах само да не се шашкат толкова, никого не подбуждам да го прави без предпазни средства. Сега защо злобеете някои по мой адрес...че дори и синтетични бебета ми предписахте????

Вярно, че не се забременява така лесно, вярно, че повечето от темите са напълно безсмислени и момичетата се панират, но написаното от авторката показва пълна безотговорност. Все пак това са момичета на 15-16 години, които не могат да си позволят да забременеят толкова млади. Понякога и аз се ядосвам на такива теми, но влизам в положението на авторите им. Така че никога без предпазни средства.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от martinka_91
    Абе аз доколкото разбрах е родила и ще си остави бебето на държавата....Нз...Може и да ми се е причуло, ама май така казаха на една от рекламите ...
    така е, но практически тя я е родила...ужастно е!!!... Ми кво толкова, България трета в света по ранно забременяване. Абе вие не се плашете, отдавна сме ги минали Американците

Всеки сам си преценява как да се грижи за здравето си,според мен тия игрички със късмета свършват лошо Всеки изживява проблемите си по различен начин и си притеснява повече или по-малко
    ...it's WilD ObseSSioN...

Мега фен
    Законът на Мърфи, нали знаеш. Колко двойки искат деца и мъжът си се празни постоянно в жената...и нищо. А момичета забременяват...

Мега фен Аватара на koalka
    Но все пак не си заслужават нервите заради това да се чудиш дали си забременяла или не.Права си за някои неща и наистина момичетата безмислено се притесняват понякога, но тази възраст е по-добре да се прави с презерватив.

Мега фен
    Град
    SF
    Това 4е с теб нищо не се е слу4ило за година и половина, не зна4и, 4е при вси4ки ще е така! Един път ти трябва да стане белята и можеш да си патиш цял живот от липса на малко мозък в главата! А и никой не ти гарантира, 4е след 100 пъти късмет, на сто и първия няма да ти се слу4и!
    Ако на тебе ти харесва и ти се рискува и не ти се вижда толкова страшно - ОК. Ама недей да у4иш вси4ките деца тука по форума да го правят без да се пазят. Защото пове4ето, които 4етат и пишат тук са на по 12-13-14 години. А да забременееш на тази възраст си е страшно

Робинята на Quench

Guest
    Мойто "велико" мнение е че авторката е изключително безотговорна...Евала за това че досега се е опазила но нека продължава така и в най скоро време ще трябва да мисли за двама....!!!Какъв е проблема че момичетата се притесняват да не са забременели....като не искаш да четеш такива теми недей никои не те кара.....!и предай много поздрави на своя приятел и бъдещ татко

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от :-)
    Казах само да не се шашкат толкова, никого не подбуждам да го прави без предпазни средства. Сега защо злобеете някои по мой адрес...че дори и синтетични бебета ми предписахте????
    начина е синтетичен когато ги правим в "епруветка", а не бебетата!

след толкова време "късмет" идете и проверете кой от двамата е стерилен - вие или партньора ви

Guest
    4етейки темата и аз отчно тва си мислех "от къде пък си сигурна че не си стерилна примерно"
    по добре да се подлудиш от притеснения отколкото да си бременна тийнейджърка.честно казано темата според мен е за кофата,щото на сума малко женки само тва им липсва за да захжърлят сякви предпазни средства на боклука.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4етейки темата и аз отчно тва си мислех "от къде пък си сигурна че не си стерилна примерно"
    nali
    1vo kum avtorkata-mojesh da si sigurna,che ovulaciqta ti nastupva v daden moment,samo ako proverish,chrez razlichnite metodi
    2ro,ovulaciqta na vsqka jena nastupva strogo individualno i zavisi ot 9873872349 faktora
    3to-nqkoi jeni imat po nqkolko ovulacii na mesec
    4to-suglasna sum,che ne se zabremenqva ei taka,no izlishtana predpazlivost e za predpochitane pred bezotgovornostta i upovavaneto na kusmeta!
    abe vseki kakto si preceni
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Това 4е с теб нищо не се е слу4ило за година и половина, не зна4и, 4е при вси4ки ще е така! Един път ти трябва да стане белята и можеш да си патиш цял живот от липса на малко мозък в главата! А и никой не ти гарантира, 4е след 100 пъти късмет, на сто и първия няма да ти се слу4и!
    Ако на тебе ти харесва и ти се рискува и не ти се вижда толкова страшно - ОК. Ама недей да у4иш вси4ките деца тука по форума да го правят без да се пазят. Защото пове4ето, които 4етат и пишат тук са на по 12-13-14 години. А да забременееш на тази възраст си е страшно
    Имено деца, а нормално ли е да се води полов живот на 12-14????
    Дори и физически да си готов, дори и психически да си готов,...макар че някой питат по форумите дали да си легнела с този и онзи, което означава, че и дума не може да става за психическа озрялост,....човек трябва и социално да е подготвен. Каква подготовка има едно дете???
    Да се води полов живот е отговорност, а не социална придобивка.
    Лесно е да се играят игри на големи. Аз като писах че не е толкова опасно не исках да подтиквам никого, но по това което някои писат едва ли не се забременява по въздуха, което означава че щом човек няма минимални познание не трябва да се захваща с това.

Повече от фен
    Momichetata na po 14-15-16 i dori 17 pravqt sex prosto za ydovolstvie i ne nosqt otgovornostta (povecheto,ne kazvam vsihki) ako zabremeneqt.Taka che izpolzvaite si prezervativchetata,...se pak te ne predpazvat samo ot zabremenqvane...ima symati venericheski bolesti.

склонна съм да вярвам на авторката ! Ако толкова лесно се забременяваше нямаше никой да го прави в продължение на известно време , ами просто решаваш , че искаш бебе , правиш 1 пат секс и айде - ЧЕСТИТО ! ама не е савсем така ! Така , че споко !

Обичам те , мили мой Гого !

Izvinqvai Mila ama mnogo ne davai takiva saveti 6toto az ot edno malko iztarvane(1 kap4ica koqto ne mojesh dori da vidish)zabremenqh dori i ne bqh v ovulaciq !!!!!taka 4e ne vqrvaite na tezi gluposti!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си