.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София

Thumbs up

https://www.teenproblem.net/forum/sh...1#post11615525

Хаха, защо пък темата трябва да е fake. Нито темата нито самия акаунт са fake. Какво лошо има в това, че съм благодарила за мненията. А относно за FSG, не намирам нищо нередно че се опита да окуражи някого. Може би някои хора се нуждаят точно от това ������
    А какво е ?!

"Нов" потребител пуска тема и веднага се появяват други "нови" потребители, на които първата им работа във форума е да пишат в "твоята" тема ! Не знам дали си давате сметка, колко тъпо изглежда това отстрани!

П.С. Между другото да те питам - защо не мога да цитирам поста ти нормално? Що така ?! Ограничение ли си сложила? Притесняваш ли се от нещо?
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    А какво е ?!

"Нов" потребител пуска тема и веднага се появяват други "нови" потребители, на които първата им работа във форума е да пишат в "твоята" тема ! Не знам дали си давате сметка, колко тъпо изглежда това отстрани!

П.С. Между другото да те питам - защо не мога да цитирам поста ти нормално? Що така ?! Ограничение ли си сложила? Притесняваш ли се от нещо?
    Така как да ти обясня, че акаунтът не е fake нито поста. Нямам си и на идея защо са се появили толкова ново потребители, само и само както казваш да ми отговорят на поста Та относно до това, че не можеш да ми цитираш поста нормално, не е мой проблем. Не съм поставяла никакви ограничения нито нищо, даже не знам и как става.
    Докато четях форумите срещнах един коментар от вас големите, топ, мегата и т. н. фенове, един от вас беше написал че в платформата все повече намаляват потребителите. Ами да ви кажа нормално е и разбирам вече защо намаляват. Веднага скачате отрицателно настроени към постове и както сега обвинявате ,че са fake. Ами с това държание нормално да намаляват и потребителите. Ако имаш толкова голям проблем ще изтрия акаунта си, за мен не е проблем
    Последно редактирано от cutiee53 : 07-25-2019 на 14:16

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cutiee53 Виж мнението
    ...
    Докато четях форумите срещнах един коментар от вас големите, топ, мегата и т. н. фенове, един от вас беше написал че в платформата все повече намаляват потребителите. Ами да ви кажа нормално е и разбирам вече защо намаляват. Веднага скачате отрицателно настроени към постове и както сега обвинявате ,че са fake. Ами с това държание нормално да намаляват и потребителите.
    Добър опит, но ще трябва повече да се постараеш за да ме пратиш на guilt trip !

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Брей! Не знае как става това:

Та относно до това, че не можеш да ми цитираш поста нормално, не е мой проблем. Не съм поставяла никакви ограничения нито нищо, даже не знам и как става.
    Но знае как става това:

Ако имаш толкова голям проблем ще изтрия акаунта си, за мен не е проблем

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Брей! Не знае как става това:

Но знае как става това:

Както казват "гузен негонен бяга" и авторката си призна че може да трие акаунти !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си