.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Приятелят ми сподели, че има друга.

Здравейте, писах и в друг форум, но съм твърде наранена и смятам, че тук ще получа от вас по- бърз отговор, пък и ще можем да си комуникираме по- лесно.

Надявам се да ми помогнете.

Снощи след като моят приятел видя една моя позната на снимка, сподели колко добре изглеждали гърдите й, което мен ме засегна, не толкова, че е изразил мнение, колкото това, че открито изрази чувство, че може би го привлича по някакъв начин. Казах му това, че не ми е станало приятно, на което той ми отговори с: "Ти да не мислиш, че когато мъжете вървят по улицата и няма жени, които ги привличат сексуално? Но това не значи, че с всяка от тях искат да имат нещо, просто понякога някои неща просто хващат окото, после се забравя" ...

Стана ми още по- гадно от това, което ми каза, но все пак съм напълно наясно, че всеки би се загледал.. окей, бих преглътнала, докато той не реши, че може би наистина ме е засегнал и опита да ми обесни по различен начин, казвайки, че например шефката му имала страшно тяло и дупе, но нямало как да има нещо общо с нея, защото са колеги, а и си има приятелка.....

Казах му, че има разлика между "Не искам, защото е красива, но не искам отношения с нея" и "Не мога, защото си имам приятелка" .

И за капак на всичко, после ми разясни за едно негово действие защо го прави. Общо взето винаги, когато ходим в тях, той си проверява пощенската кутия- това е добра, почти всеки го прави. Но тази вечер той ми обясни всъщност какво е търсел толкова много, за да я отваря постоянно. С бившата си приятелка, с която са се разделили преди година, му обещала, че по това време може да го потърси и той все още се надява тя да му е оставила нещо в пощенската кутия или да му позвъни. Въпреки че чувствата му към нея поотихнали, а към мен се задълбочили, все пак имал някаква надежда... не знам от кое ме заболя повече.. от това, че все още има чувства към друга, или от това, че докато е бил с мен, е отварял пощенската кутия за да чака писмо от другата ...

Сега се чувствам ужасно и не знам как да се държа с него... хем искам да ми има доверие, да ми споделя и да постъпвам с разбирателство, а от друга страна много ме боли ... и когато му казах, че ме е наранил, каза, че явно не е трябвало повече да ми споделя, защото очевидно водело до спорове ...

Егати наглият, не стига че първо ти говори за задните части на шефката си ами после в прав текст ти заявява че си му като резервен план докато “бившата “ я няма, и разбира се като за капак ти си виновна че не си ОК с това.
    Имай малко самоуважение, постави го на мястото му и го разкарай
    Първо, всички сме наясно че не сме незаменими. Все ще има някой по-хубав, по-умен по-нещо си. Приятелите ни не са слепи, и ние не сме, но се иска малко емоционална интелигентност да се сетиш кое може и кое не може да се казва на половинката.
    Второ този човек или е много прост или му е все тая за теб,и за това си позволява да ти обяснява че имал още чувства към бившата ама и към теб чувствата му нарастнали… колко благородно от негова страна да проима чувства и към теб
    И това държание е още в началото на връзката ви, доколкото разбирам, а именно това е периода когато и двамата се гледате с розови очила и се носите на ръце. Решавай си сама дали се уважаваш и дали държиш и той да те уважава или ще търпиш такова отношение.
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Каквото прави той, това прави и ти. Кажи му, че и ти имаш още чувства към бившите си , и че и теб те кефят мускулите на еди кой си.
    Ако не друго поне е честен с теб. Ти хем искаш да ти споделя всичко, хем се оплакваш после?

"но се иска малко емоционална интелигентност да се сетиш кое може и кое не може да се казва на половинката. "
    И какво, ако си мълчи, изведнъж бившата му пише и след няколко дни ти заяви като гръм от ясно небе, че късате? По-добре ли ще е?
    Последно редактирано от fire_magic : 07-24-2019 на 23:14

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Не съм сигурен, че темата е истинска. Даже изобщо. И все пак, ако хипотетично е, смятам, че приятелят ти много бързо ще те разкара, ако бившата му се появи от някъде. И въобще ти си губиш времето докато си с него, защото по неговите откровени думи към теб явно нито си му достатъчно красива, нито достатъчно интересна, за да го задържиш и в прав текст си ти го казва, че ако по някакво стечение на обстоятелствата не бяхте обвързани би предпочел друг тип жени пред теб. За него ти си някаква случайност в живота, която дори ти го е казал, че му е помогнала чувствата му към бившата да позатихнат, но явно не съвсем щом още очаква писмо от нея, което да му донесе романтичната развръзка в живота, за която си мечтае, а за теб това ще сигнал: куфарите, спирката, автобуса и обратно от където си дошла. А и както много хора казват, "старата любов ръжда не хваща"... Така че ако искаш да си полезна на себе без да има драми на края като ти каже, че нещо се е случило от днес за утре като например, че се е видял с бившата си е станало еди какво си, спри да му переш гащите и си стягай багажа още от днес и се изнасяй вместо да береш срама от унижението по-късно.
    Последно редактирано от TrollFactory : 07-25-2019 на 11:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си