.
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Threaded View

Неконтролируема ревност и параноя

Здравейте,
    тъй като в предишната тема засегнахме определена ситуация и не стигнахме до тези въпроси, реших да пусна нова тема.
    От тази опрделена ситуация в сегашната ми връзка настъпи обрат и започнах с ревността и параноята.
    Това се беше случвало в предишни две връзки, които бяха преди години и мислех, че съм преодолял нещата. Но след конкретната ситуация се върнах години назад и ето, че пак ревността и параноята се пробуди.
    Винаги, когато изпитам чувства към някое момиче и се започва една неконтролируема ревност, параноя, драми и филми...
    Скорошната ми “връзка” се разпадна точно заради това и малко заради дадената ситуация от темата “За доверието и въображението”.
    Вече почвам да се притеснявам за себе си.
    Някак си ми е трудно да осмисля това, че имам психично заболяване и трябва да пия хапчета, че да се успокоявам и да се лекувам.
    Осъзнавам какво правя, осъзнавам, че човекът срещу мен го наранявам и го отдалечавам от мен....и въпреки това тая скапана ревност и параноя не изчезва.
    Трета връзка си съсипвам заради това. Трети път, в който можеше да се получи нещо истинско и накрая го съсипвам аз.
    Как се очаква да имам връзка в бъдеще, ако всеки път щом изпитам някакви чувства ги разрушавам с параноя и ревност.
    Опитвам се да го раздавам по-спокойно, опитвам се да си повтарям, че човекът до мен не е притежание и въпреки това не се получава.
    Имам чувството, че колкото повече сдържам нещата толкова по силно избиват накрая.
    + че натоварвам себе си, постоянно с моята мнителност и параноя.
    Не знам какво да правя вече, млад съм, за да ходя по психиатри и да пия хапчета, но се притеснявам за себе си и психиката ми.
    После се чудя, защо не съм имал връзка по дълга от 2 месеца.
    И аз искам да съм “непукист” и да не ми минават такива мисли през главата за половинката, но не се получава.
    (Като и пиша и не ми види съобщението почвам да звъня, защото ми минават всякакви филми през акъла, следя я къде е била на линия-къде не. Кога е била на линия, защо не ми е отговорила, а е била на линия тогава.
    Защо не казва къде отива, какво прави и с кой...)
    Абе безнадежден случай, осъзнавам, че я следя, задушавам я, притискам я, карам я да се отдръпне и пак продължавам да го правя... :@
    Последно редактирано от Mr.Killer : 07-24-2019 на 21:15

You're either loyal completely or not loyal at all.

One lie is enough to question all truths!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си