- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неконтролируема ревност и параноя
Ами след последният път, в който обсъждахме ситуацията започна да се държи по студено. На няколко пъти обсъждахме нещата през няколко дни, защото наистина имаше неща, които не се връзват, за които говорихме в миналата тема.
Преди тая ситуация имаше интерес и от нейна страна.
То това, ако не е обрат.
Накрая се опита да ме изкара, че съм ревнив(макар че съм), но пък има и повод и то не малък.
Също, че съм и държал сметка и не искала да се затормозява някой да и казва какво да прави и тнт.
Един вид да троши пи*ки наляво и надясно без да и слагат ред.
Аз не се чувствам виновен, защото, ако не беше такава мастия нямаше да се стига до тук.
Пак се отклонихме от темата, но..ревнив съм то е ясно. Ама и поводът не е малък.
You're either loyal completely or not loyal at all.
One lie is enough to question all truths!
Хаха, няма коя да оправям да, но това, че съм морален дай сега да стоя на едно място и да умирам за тая.
Абсурд!
Навярно е така, явно аз съм го възприемал като обрат. Пък и нали накрая аз съм се бил променил след всичко това и съм се държал странно.(По нейни думи)
Ама няма какво друго да стане, няма да и свалям звезди и тя да ходи да се чука наляво-надясно.
Последно редактирано от Mr.Killer : 07-29-2019 на 02:52
You're either loyal completely or not loyal at all.
One lie is enough to question all truths!
Имах предвид морален като: "Оо няма да спя с тая понеже може преди малко да е спала с някой друг или пък след като спи с мен ще го направи"Нали идеята беше, че въртят по 5. В това да седнеш да умираш за накоя моралът е малко пресилен и извратен.
Все пак щом ти го каза ме навежда на мисълта, че сажаляваш и се самообвиняваш. И пускайки темата си личи, че търсиш вина в себе си и в твоята ревност... Начи ако си приел, че тя е мастия защо ти е да правиш това. И някъде наоколо се прокрадва мисълта ти: "Можеше да си трая, да не бъда ревнив и тя да ми пуска от време на време " Сега това вече не съществува като вариант и малко те е яд. Пишеш тук за да получиш подкрепа и за да не те е яд. И си прав, понеже заради съветите от тук си остана без пусенце.
![]()