Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
...Все пак щом ти го каза ме навежда на мисълта, че сажаляваш и се самообвиняваш. И пускайки темата си личи, че търсиш вина в себе си и в твоята ревност...
Накрая така го изкара тя. Макар, че не се чувствам виновен за каквото и да е.
Просто се замислих, защото и преди съм имал подобна ситуация, в която пак видях въпросната с един, после с още един и накрая аз съм бил ревнивия. A то само поводи..

И някъде наоколо се прокрадва мисълта ти: "Можеше да си трая, да не бъда ревнив и тя да ми пуска от време на време " Сега това вече не съществува като вариант и малко те е яд.
Замислял съм се да. Да стоя и да си трая, колкото да ми пуска. Но в действителност нещата никога не са стояли така при мен. Когато имам чувства сексът никога не ми е бил на първо място, а да стоя и да си трая и да ме правят на балък само заради това, няма как да се случи.

Пишеш тук за да получиш подкрепа и за да не те е яд. И си прав, понеже заради съветите от тук си остана без пусенце.
Не ме е яд. Сам съм си задавал въпроса, защо се занимавам още с такива като нея. Особено след ситуацията, която стана и всичките истории от нея, които знам и ми е разказвала за "приключенията" си с бившите, макар да не ме интересуваха.
А и след ситуацията така или иначе вече не и вярвах на нищо и я гледах по друг начин, изобщо нямаше смисъл да се затормозявам.
Съветите тук се припокриват с тези на мои приятели и познати, така че както и да го гледам не е това вината.
Вината е единствено в нея, защото, ако не беше такава, нямаше да има тая ситуация и нямаше да се стига до такива неща.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
А това че и ти не си много стока и си готов да правиш от мухата слон също си е фактор, дори да срещнеш свястно момиче, сигурно и нея ще побъркаш.
Ами може и от мухата слон да съм направил. В крайна сметка не знам какво са правили отзад, те си знаят.
Лошото е, че като видя с очите подобно нещо после няма забравяне и гледаш на човека отсреща по друг начин.
След такава ситуация няма почва за развитие на връзка от моя страна дори да ми се обясняват или да ме молят.
Преди ситуацията имал съм моменти на ревност, но съм се сдържал и никога не съм казвал и дума за каквото и да е. И филми да си набивам си остават в моята глава. Опитвам се да ги контролирам, но след такава ситуация стана неконтролируемо всичко.
Може и да не съм стока, но поне не въртя такива номера.