Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
Защо пък да не е стока? Или за вас госпожичките трябва задължително да има двойни стандарти, само защото сте "по-слабия пол"? Значи вие може да си пишете с бивши и да си "излизате на по кафенце с тях" и всичко да е 6, но защо ако мъжът, с когото от няколко месеца правите същото и доста повече (секс) ви попита защо не режете уж натрапниците вие вдигате шум до небесата как той ви задушава, как не можете повече да издържате повече такива разпити и напрежение, как не било справедливо да ви държи някой сметка, защото първо на първо дори "не сте били във връзка"? Ами то е много изгодно, когато ви изнася да го наричате ходене и когато не ви изнася да не го, но как, кажи ми, да опишем случая на автора и героинята в неговия разказ, към която изглеждаш така солидарна, които няколко пъти са правили секс и 4 месеца са илизали 1 в 1? Най-лесно е да го изкараш, че той не бил стока, защото тя му била казала, че те не били във връзка... Я па я! Не били във връзка, но мачка чаршафите с него и излизат съвсем случайно и двамата редовно заедно просто от чисто съвпадение, че по едно и също време си нямат какво друго да правят...
Този целия чаршав защо е към мен? Аз с бившия си не се занимавам, отрязан е отдавна и блокиран отвсякъде, както казах и в предишната тема на ОП за мен не е нормално да те срещне бившия ти и ти да се качиш в колата му да се карате, па ако ще и градушка да брули отгоре ви. И ако си размърдаш чарковете ще се сетиш че в предишната тема бях на едно мнение с теб, та къде ги видя тези двойни стандарти, нали казах че според мен онази си е играла с него, а той сляпо и е вярвал и си е наумил някакви неща че е в грешка?
Също така лично мое мнение е че ревността е губене на време и енергия, като не вярваш на някого, теглиш чертата и не се занимаваш, независимо дали има причина за липсата ти на доверие или не. Ако някой тръгне да ми върти такива номера, аз ще направя същото. Очаквам същото отношение от отсрещния, каквото и аз влагам във връзката, очаквам и искам също така да не ми се проектират страхове и комплекси възоснова на бившите му преживявания, понеже аз не съм бившата.
И именно това си го каза и автора, че винаги е бил такъв, сигурно нещо го е отключило това, сигурно не е попадал на момичета, които са стока, но истината е че не всички изневеряват и не всички заслужават да бъдат третирани и не може да влизаш във всяко едно отношение с друг човек, гледайки мнително и очаквайки да се случи най-лошото.