.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Този целия чаршав защо е към мен?
    Преди да си правиш изводи, че някой ти отделя толкова много време с чаршаф, от което да се ласкаеш излишно, моля те да се уверяваш, че си прочела внимателно това, което се казва. Така ще избягаш в бъдеще от дискомфорта да береш срам от това, че всъщност не си получила нищо подобно и си избързала да се радваш, че някой си там те смята за много специална. Нека сега ти обясня отново кого визирах в думите си:

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Или за вас госпожичките
    Т.е. в случая обобщавам, че се касае за генерален принцип при мисленето на жените, а ти като представител на женското съсловие просто се появи и в този подходящ момент, така че въпросът ми просто си намери адресат в твое лице и можеше да отговориш от женска гледна точка дали е или не е така вместо задължително да се заядеш с мен.

И ако си размърдаш чарковете ще се сетиш че в предишната тема бях на едно мнение с теб
    И не, не страдам от амнезия, знам какво беше казала в другата тема, така че, ако именно ти си беше размърдала твоите "чаркове" щеше да се досетиш, че го имам предвид (това, което си казала в другата тема) и просто очаквах да изнесеш позиция от женска гледна точка. Не съм вкарал никъде конкретно името ти като пример, така че от там да ми изнасяш някакви изводи, които си си направила за "чарковете" ми.

та къде ги видя тези двойни стандарти
    Не съм казал, че ти конкретно в случая имаш двойни стандарти, а за генералния пример така както го подчертах по-горе.
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    за вас госпожичките
    Сега разбра ли какво съм искал да кажа?
    Последно редактирано от TrollFactory : 07-31-2019 на 09:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си