Значи приятели,

не съм от малцинствата, обаче нашето общество е строго консервативно. Не се имам за голям писар но повечето от грешките ми се дължат на малките копчета от клавиатурата на телефона ми. Интересно ми е вие щом съдите човек по неговия грешен правопис какви са вашите морали. Аз си признавам, че българският не ми е добър, защото не ми е майчин език, явно това означава, че нямам право на нормални човешки отношения.

Вие може би се подигравате, защото на вас не ви се е случвало. Всеки си има своите проблеми и трудности в живота. Аз смятам за нередно подобно сатирично отношение, защото съм сигурен, че когато на вас ви е криво нещо и някой ви се подиграва вие почвате да го комплиментирате на майка и баща.

Моля за бъдеще акп някой иска да се подиграва да си пести времето. Никак не е хубаво да риташ наранено куче.

На никого не му пожелавам това да се случи, защото сестрата на моята приятелка я налага физически и това ме къса от сърце. Полиция не помага, и саморазправата не е нещо хубаво, затова попитах за вашето мнение, никой не е длъжен да помага. Насила хубост не става.

Живи и зрави!