Цитирай Първоначално написано от hecu2 Виж мнението
Аа, здравей TrollFactory, забелязах, между другото, че си сред форумните участници с по-богата база впечатления и добре изградени мнения : ) Ще се радвам да останеш с вниманието си до края на активното ми участие.
Благодаря за ласкателствата, но те не са достатъчни, за да задържиш вниманието ми. Обичам теми с ясна структура, конкретен проблем (каквито тук няма), както и най-вече такива, в които да мога да се включа с мнение. В момента си се самопровъзгласил за учител, но не е ясно по какво. С тази натоварваща графомания няма да спечелиш читатели.

Отговор накратко: Да... косвено, това което искам да кажа ще хвърли много светлина върху тези отделни малки въпроси.
Отговор на какво? Не си поставил въпрос?

Нека никой не ме разбира погрешно - не съм пенсионер комунист, за да имам влечение към раздъвкване на пределно ясното и баналното, без намерения това да води към каквото и да е или да променя нещо.
Проблемът е, че никой няма да разбере какво се опитваш да кажеш, защото тук няма тема.

Не съм и нито съвсем млад, нито зелен, за да се опитвам да вдъхновявам с идеализъм, на който са най-способни най-младите (заради най-малкото си опит).
Нещата, които плещиш не подкрепят нищо идеалистично или материалистично... Само едни рандом констатации. Отново: няма ясна тема = няма смисъл. Всичко, което изреждаш просто виси във въздуха.

Убеден съм, че това, което дотук изложих от житейските си изследвания, не можете да го прочетете на друго място в българския интернет.
Напротив, срещал съм много смислени и интересни неща написани от съвсем обикновени потребители.

Убеден съм и че ще видите, че правотата на изложените твърдения не може да се оспори, именно защото това са изследвания, тоест, твърденията не просто се базират на някаква информация (която на български я няма), но аз лично съм работил върху тях, житейско-практически в случая, не само чрез себе си, но и с други хора и това, което ви представям, е едно много добре написано домашно, зад което съм спокоен да застана с репутацията си.
За втори път си убеден, че казваш нещо?

Относно предстоящите публикации, които държа да изложа, можете да очаквате същото. Не възнамерявам да говоря за мисли, с които мнозинството се е сблъсквало до сега. И все пак, никога не бих си позволил да не се позовавам на данни, доказателства или улики, както и на труда на други, специално посветени на професията си хора. Не съм дошъл да голословнича и да развивам теории, а за да съобщя заключения, за които е бил положен труд.
Това не е голословничене, а празнословничене. Чрез състоянието на голотата поне се разкрива някаква ясна констатация, а ти дори не констатираш нещо интересно, на което човек да си каже "да бе, така си е". Само празнословничиш в буквалния смисъл без накрая да има нито някакъв извод, нито целта на "темата ти" да се разкрие.

Колкото и аз също да уважавам Карбовски... както и редица репортери и лица, информиращи обществеността... и вие и аз знаем, че те все пак си остават безкрайно посредствени. Причината е, че целевата аудитория на мас-медиите е прекалено широка, а както винаги всяка група се движи със скоростта на най-бавния. Някой от вас сеща ли се, кога за последно е попадал на нещо проникновено от масовите медии? Това, което ще ви предложа от себе си, не е планирано да влиза в програмата на масмедия, защото масовата публика не е достатъчно подготвена, интелектуално, да се образова. Моята изява цели някой нещо да научи. А това е повече от просто информиране, и изисква желание да се положи усилието, което полага ученика, в името на собствения интерес.
Качествените уроци имат ясни заглавия кореспондиращи с тяхното съдържание, което от своя страна трябва да има конкретен проблем, към който има ясно въведение, теза, върху която ще се работи, доказателствена част и заключения. Ти просто страдаш от графомания, която може да е в резултат на психосоматичното разстройство...