Първоначално написано от 
hecu2

Приемам забележката и напълно те разбирам.
Позволи да насоча вниманието ти към следната перспектива.
Аз ще спра да пиша тук рано или късно. Но тази тема ще остане. Ти коментираш в нея, да, но не си единствения, който я чете и може би ако се направи допитване до останалите, които четат, мнението на всеки един ще е доста различно, защото всеки търси смисъл в тук изложеното сам за себе си и според интересите си.
МОЯТ интерес е тази тема да продължи да съществува. Тя си има начало, последователност, и твърд финал. Ти я разглеждаш на части, които публикувам ден по ден, но всъщност тя е едно сглобено цяло и това, че е публикувана в продължение на седмица, е напълно без значение от гледна точка на това, че ще съществува години напред. Защото за теб това тук ти се струва бавно, но след теб ще се регистрират и други хора, и от тяхна гледна точка всичко ще се появи мигновено с един клик и края на темата ще е въпрос на два скрола с мишката, а не с чакане, като при теб.
Интересът ми ОЧЕВИДНО е да има комуникация. Нима някой разсъдлив човек може да си мисли, че хвърлям тези усилия само за да ги изоставя?
На фона на собствения ти живот, разказът за моя не значи нищо. Той значи НЕЩО в смисъла, че мога да разкажа за решения на дилеми, които много хора имат. Аз се намирам не къде да е, а в Teenproblem. Значи аз се целя в определена възрастова група, значи това, което пиша, е свързано с цеелвата аудитория, оттам е ясно и какви проблеми имам предвид че разрешава тази информация.
Може да не ти се струват конкретни някои неща... да не кажа всичко... но тази информация спаси три живота, моя включително, и е част от историята за мен. Така или иначе, ако някой ме попита да си разкажа историята, след това ще ме разпитва поотделно за всяко мое решение и трябва да се обяснявам като ученичка... В момента давам първо обясненията, на нещата, които съм правил и правя в момента.
Краят на темата е съвсем скоро, така че всичко ще стане ясно : )