Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
hecu2 не е умишлен дезинформатор, и мисля че споделя всичко това с добри намерения.

Проблемът му е че вярва и спори за неща, до които изобщо не се е докосвал лично...вместо това се подпира на други автори.

Иначе по темата. Имам един приятел.... Тои ми каза че лично е питал един от наи-добрите специалисти...

Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
Човека му казал че никои не знае наистина, защото всички проучвания са потулвани, дефинансирани и пр.

Просто предимствата и комерсиалния потенциал на технологията е твърде голям.

Значи човека му бил казал, че никой не бил знаел истината, понеже всички проучвания се били спирали, защото потенциалът на технологията бил твърде голям.

Ай сиктир не думай ве!

Някой няма ли да каже, с какво ли е толкова интересна тази технология? Ама да не е hecu2, той не че е умишлен дезинформатор, просто ни занимава с измислици на някви други хора. Предпочитам някой бот да влезе и да ни запознае по-подробно с маркетинг стратегиите за 5G в България, и аз мисля като теб, nqmamNervi, на такъв съм по-склонен да вярвам.

П.П.
Нямате си на идея за какъв надут хайп става дума около 5G, понеже едва ли някой от вас има сайт, за да си следи посещенията. Само по статистиката на ботовете, паяците и търсачките, които ми трасират сайта, разбирам, че някой е писал в тая тема в този форум.