.
Резултати от 1 до 25 от общо 228

Threaded View

Супер фен Аватара на RedArmy
    Аз във форума си влизам и ще влизам, просто нямам желание да се занимавам с инфантили като теб. Аз не искам да ти липсвам на теб. Имам си на кой да липсвам. Ти си пиши де, никой не те спира И сигурно и това, че ми говориш на Вие, но в-то ти винаги е с малка буква (множествено число) е правописна грешка? Е, добре де, ама го написа така в поне 10 поста.

Много си елементарен, много прочетени в нета неща, много уикипедия, много фалшиви новини и конспирации, общо взето всичко, което и ние сме чели тук-там. Поне да беше перефразирал малко нещата, ти ги преразказваш, но така, сякаш си ги научил почти наизуст. Оттам губя интерес да ти се обяснявам. На всеки въпрос мога да ти отговоря и тръгвам да пиша и да цитирам и по някое време си казвам: "струва ли си въобще?". Това е главното, просто не си интересен събеседник, предвидим си и клиширан. Няма собствена мисъл, всеки момент чакам да кажеш "няма човек, няма проблем", реплика, приписвана на Сталин, която всъщност е от книгата "Децата на Арбат" на Анатолий Рибаков... Абе... ниска топка си. Този, за когото казах, че присъстваше във форума преди около 7-8-9 години поне се замисляше над нещата (по свой си начин), ти въртиш едно и също като надраскана грамофонна плоча. Все някой ви е виновен. На Грозния социализма му е виновен, че не е виждал гола жена на живо, теб пък не знам какво те сърби задника да спориш също. Комплекси, момче, комплексиии.
    Последно редактирано от RedArmy : 05-28-2020 на 18:41
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си