Здравейте, започвам с това,че последно съм влизал в този форум преди повече от 10г. и дори не си спомням никнейма или мейл адреса,с който съм влизал тогава. Както и да е.
Днес си спомних за форума и реших да вляза и да си излея душата,анонимно, защото съм много притеснителен и ме е срам.
На 32 години съм и още девствен... Знам,че не е нормално,нито за мъж нито за жена на моите години. И не е нарочно,не чакам сватбата за да го направя за първи път с бъдещата ми жена.
Имал съм приятелки,но все за много кратко време и така и не се стигна до секс с някоя от тях. Аз не съм бързал,не съм ги притискал,както и те мен не.Мисля,че с всички взаимно се харесвахме,но след кратко време се разделяхме. И така след всяка следваща времето минаваше, а аз не съм от хората,които на всяка цена си търсят гадже. Имал съм периоди от по над 1 година без да имам гадже,дори не съм и опитвал да се свалям с някоя. Като цяло не умея да флиртувам,ама грам,много съм зле в тази част и предполагам от там идват проблемите ми. Не съм грозен,не съм и Брад Пит,просто съм такъв характер не зная как да го опиша,притеснителен съм,не съм особено приказлив и не успявам да впечатля момичетата.
Повечето момичета,с които съм излизал по 2-3 пъти най-много на кафе и след това преставаме да си пишем, просто не знам какво да им кажа в чата и те спират да ми пишат също.
Вече съм почти на прага на отчаянието, искам да правя секс най-после в живота си. Искам и да си намеря сериозна приятелка. Знам,че ще ми предложите платени момичета,мога да си го позволя,но нямам никакво желание да го правя.
От София съм и искам да се запозная с момиче,което няма против да излиза с мен въпреки нещата,които изписах за себе си. И все пак едва ли ще се намери такава... Буквално вече се надявам някоя да ме съжали и да си легне с мен за да ми мине,поне временно. Тъжно и смешно е наистина,но за съжаление така стоят нещата. Не съм споделял това с приятели и приятелки,защото ме е срам и знам,че ще се подиграват с мен.Хората са жестоки понякога...
Сега се замислям дали изобщо темата ми има място тук, има ли изобщо хора на моята възраст,които четат и пишат тук.
Моля за съвети и предложения какво да променя в себе си и какво да направя за да си намеря гадже и да правя секс.
Ако има момичета с подобен на моя проблем нека ми пишат тук или на мейла vindizzel@abv.bg
Желая ви здраве и всичко най-добро на всички!