- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 33г. съм и още съм девствен
Никои не говори за оставяне, ретард. Казвам ти пак, много неща ще разбререш за една жена по време на секс, доста от които индиректно може да се окажат решаващи за един брак. И тук не говоря (само) за това дали го засмуква целия, барабар с ташаците. Да твърдиш че липсата на тази информация е нещо положително по отношение на дългосрочно обвързване, е малоумно.
Тест за брак:
https://i.imgur.com/55kbyvT.jpg
Как докторчето прави тест за брак:
https://www.facebook.com/ixqanea/vid...8371927847546/
![]()
Да, защото хората никога не лъжат, не слагат маски и не се опитват да изглеждат такива каквито не са, особено в очите на хората, към които са сексуално привлечени.Ти като отидеш да си купиш кола, сигурно няма да седнеш вътре и да видиш дали ти е комфортно, няма да я запалиш, да чуеш двигателя как работи. Няма да направиш 1-2 кръгчета, няма да отвориш капака и да провериш за течове на масло и прочие, няма да легнеш отдолу да провериш за ръжди - просто ще се осланяш на Шерлок Холмската си проницателност, нали?
Това е не особено добра аналогия, но е достатъчно адекватна. Хората носят маски, опитват се да изглеждат, каквито не са, също както търговеца на коли се опитва да ти пробута избъсан боклук . Колкото по-интимни сте, толкова повече тези маски падат, освен ако човека насреща не е абсолютен психопат и манипулатор. А какво по-интимно има от секса? Нещо повече, не само ще разбереш човека срещу себе си, а ще разбереш и своите собствени мотиви, и кое е било плод на просто сексуално влечение, което влечение се изразява в идеализация и липса на обективност съответно, и доколко тая жена деиствително е подходяща за теб в дългосрочен план.
Аргументи в подкрепа на пазенето за сватбата има, и на мен са ми пределно ясни какви са, но не видях никои от вас ретарди да ги напише тук, наи-вероятно защото сте ретарди. Впрочем това е последния ми коментар към теб, отгаварям ти само в името на дискусията, но само като те чета, ми пада коефициента на интелигентност с 10 пункта, така че не мисля да си го причинявам повече. Така или иначе наи-вероятно тролиш.
Последно редактирано от Knispel666 : 06-19-2020 на 18:52
Много го митологизираш тоя секс ве. Ами в секса маските не падат, там пак може да има маски. Не случайно жени ползват секса за да накарат мъжа да изпълни някаква тяхна прищевка. Така че ако разчиташ на секса, жената да си разкрие гарда пред тебе, ами имам лоши новини, най-много така да станеш придворното й кученце, заблуждавайки се в също време, че си голямата работа.
Начинът да разкриеш характера на човека до тебе е съвсем друг.
Последно редактирано от defender : 06-20-2020 на 10:35
Те лъжат, но ако ти се хващаш, май проблема не е у тях...Огромна част от жените не знаят как да излъжат, за да звучи достоверно, и прекалено много им личи, когато се опитват. Интелигентните хора веднага разпознават леките жени по жестовете, мимиките и държанието. Както е казала една велика личност (аз
), заведи я на Витошка и гледай дали се заглежда по витрините. Много неща стават ясни веднага. С това закривам мойта реч... https://www.youtube.com/watch?v=Z81PIKz7ngo
![]()
Последно редактирано от RedArmy : 06-20-2020 на 12:31
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.